Menu

A+ A A-

Miloš Bojanić prodaje kuću za 70.000 evra

  • Autor Nenad Popović

Miloš Bojanić rođen je u Ruhotini, gdje i dalje ima veliki plac sa kućom, koju sada renovira kako bi je prodao.

Foto: RAS Srbija

Prema riječima pjevačevog komšije, koji ne želi da mu se objavljuje ime i prezime, pjevač za kuću traži 70.000 evra, a prethodnih mjeseci je i ulagao u nju da bi mogao da joj podigne cijenu, piše Kurir.

Bojanić, kao što je poznato, posjeduje veći broj nekretnina na različitim lokacijama, a trenutno je zaokupljem renoviranjem apartmana u Baošićima, u Crnoj Gori. Prepoznatljiv stil koji Miloš preferira u izgradnji svojih objekata priustan je i u Ruhotini gdje je pjevačeva vila takođe građena u obliku dvorca, baš kao i ona u Sremskoj Kamenici.

Imanje kuće podijeljeno je na dva dijela betonskom ogradom. U glavnom dijelu dvorišta, gdje se nalazi i kuća, sve je pokošeno i sređeno, dok je drugi neuređen.

– Bio je on ovdje prije nekoliko mjeseci. Počeo je da sređuje kuću jer je podigao cijenu, pa bi što prije da je proda. Koliko sam čuo traži oko 70.000 evra. Mislim da je to puno za ove krajeve, iako je njegova kuća jedna od ljepših i većih. Vidite, sve je bilo zapušteno, ovo je nedavno pokošeno, a prije toga bilo je kao i u drugom dijelu koji se odavde vidi kakav je. Mijenjao je sve prozore, vidite da i dalje imaju zaštite od plute na njima. Nisu sredili još sve unutra, ali nisu ni završili sa radovima. Slabo ga viđam, ali iskren da budem, ni ja ne živim ovdje, nego dolazim dva do tri puta mjesečno – ispričao je Milošev komšija.

Veliko imanje popularnog pjevača ograđeno je betonskom kapijom koja na sebi ima crijep i dekorativnu ogradu kao i zelenu ulaznu kapiju ispred koje se zatekao komšija koji se predstavio kao Boško Đokić. On kaže da poznaje pjevača od kada je bio mali, ali i njegovu porodicu.

– Miloš Bojanić je dobar kao čovjek. Poreklo te familije je dobro. Kao domaćini, ma kao ljudi su veoma karakterni i pošteni, nema šta da kažem za njih loše. Kao dete u uslovima u kojima je živio bio je srednje nemiran, ne mogu da kažem da je bio baš miran. Prodaje ovu kuću, bio je da je renovira. Ovde povremeno dolazi i Milošev sin Bane Bojanić – ispričao je Boško Đokić.

Kada je riječ o kući u Baošićima, u Crnoj Gori, folker ju je kupio prije više od 30 godina. Pošto je poželio da sve bude savršeno, nije žalio para kada se upustio u radove.

Komšije pričaju da je prestao sa radovima jer nema sve građevinske dozvole, međutim pjevač je rekao da je sa radovima stao zbog sezone i gostiju koji su došli da se odmore u njegovim apartmanima. Kako se navodi, Miloš želi posebno da uredi i privatnu plažu, jer na njoj provodi najviše vremena sa unucima kada mu dođu iz Amerike i Kanade. U renoviranje je uložio 120.000 evra, piše Blic.

/SrpskaInfo/

Napišite komentar, jer Vaše mišljenje je važno!