Menu

A+ A A-

Vodosnabdijevanje

  • Autor Pan radio

Informacija o vodosnabdijevanju za 22. juli 2021.

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u sljedećim ulicama Kulina bana, Kralja Dragutina, Save Šumanovića•i  Dimitrija Tucovića u Bijeljini, Zekerijaha Đezića i Braće Lazić u Janji te u zaseoku Šubarići u Obarskoj.

Preporučujemo svim našim korisnicima, koji žive na pomenutim lokacijama, da pripreme neophodne rezerve vode za navedeni vremenski period.

Danas će, u pokušaju da se djelimično riješe problemi u vodosnabdijevanju u naselju Janja, postavljanjem novog ventila na mostu u centru Janje, doći do prekida u vodosnabdijevanju dijela ovog naselja na desnoj obali rijeke Janje, u vremenu od 08:00 do 14:00 časova.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.  

Još uvijek su pojednostavljene procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu Vodovoda www.bnvodovod.com