Menu
Slogan

A+ A A-

Andrea i Sanja izlaze na borilište

  • Autor Nenad Popović

Kao po pravilu, strijelci prvi izlaze na borilišta kada su u pitanju Olimpijske igre.

Foto: OKS

 

Unoći između petka i subote (u 1.30 po srpskom vremenu) na vatrenu liniju staće srpske olimpijke Andrea Arsović i Sanja Vukašinović, a takmiče se u disciplini vazdušna puška.

Sanja Vukašinović je prvi put dio Olimpijskog tima Srbije na Igrama, dok se Andrea Arsović priprema za svoje treće učešće na najvećoj svjetskoj smotri vrhunskih sportista.

Obje ističu da su se privikle na vremensku razliku i uslove koji vladaju na strelištu, kao i da će dati sve od sebe da u subotu svim navijačima u Srbiji pruže razlog za slavlje.

– Obzirom na to da imam iskustva sa Olimpijskih igara, znam šta me očekuje. Velika je privilegija predstavljati svoju državu na najvećem sportskom takmičenju i daću sve od sebe da to uradim na najbolji mogući način. Brzo smo se snašli u svim protokolima vezanim za zaštitu od infekcije virusom kovid-19 i navikli se na procedure koje ćemo morati da poštujemo tokom takmičenja – ističe Andrea Arsović, a prenosi sajt OKS.

Sanja Vukašinović će na Igrama u Tokiju biti najmlađi član streljačkog olimpijskog tima Srbije i nada se dobrom rezultatu na svom prvom nastupu na najvećoj svetskoj sportskoj sceni.

– Poseban je osjećaj biti dio Olimpijskog tima Srbije i provoditi vrijeme u Olimpijskom selu. Jedinstveno iskustvo je ispred mene, želim da uživam u takmičenju, ali i da ostvarim rezultat kojim ću biti zadovoljna. Treniramo od kako smo stigli u Tokio, navikavamo se polako na uslove koji vladaju na strelištu i jedva čekamo početak takmičenja – rekla je Sanja Vukašinović.

/SrpskaInfo/

Napišite komentar, jer Vaše mišljenje je važno!