Menu
Slogan

A+ A A-

Katarina Pavlović, najbolji student Fakulteta poslovne ekonomije

  • Autor Nenad Popović

Svečanom akademijom u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske 14. septembra obilježeno je 29 godina postojanja i rada Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Foto: InfoBijeljina
Rektor Univerziteta prof. dr Milan Kulić je na Svečanoj akademiji u Istočnom Sarajevu istakao da je Univerzitet tokom 29 godina rada postigao impozantne rezultate, te da je za 29 godina rada svojim djelovanjem i energijom prednjačio u mijenjanju na bolje opšteg ambijenta grada Istočno Sarajevo i Republike Srpske.

“Univerzitet u Istočnom Sarajevu je prvi u BiH prošao akreditaciju 2013. godine, što dovoljno govori o kvalitetu nastave. Iste godine je potpisan Kodeks o etici u istraživanju, čime su istraživači dovedeni u istu ravan sa svim ostalim u svijetu, dok je 2017. godine bio dobitnik Loga izvrsnosti”, rekao je rektor Kulić.

On je naveo da Vlada Republike Srpske vodi računa o Univerzitetu u Istočnom Sarajevu i da su za ovih 29 godina obezbijeđeni svi prostorni kapaciteti.

 
“Opredjeljenje Univerziteta je da i drugi studentski programi upisuju studente koji će slušati nastavu na engleskom jeziku”, rekao je rektor Kulić.

Svečanoj akademiji prisustvovao je i dekan Fakulteta poslovne ekonomije, doc. dr Vesna Petrović i Katarina Pavlović, najbolji student Fakulteta poslovne ekonomije u Bijeljini sa prosječnom ocjenom 9,97.
Foto: InfoBijeljina
/InfoBijeljina/

Napišite komentar, jer Vaše mišljenje je važno!