Menu

A+ A A-

Ronioci pretražuju Drinu u potrazi za nestalim dječakom

  • Autor Nenad Popović

Nakon što je juče Ronilačka jedinica žandarmerije iz Šapca prekinula potragu za devetogodišnjim dječakom iz Badovinaca, za kojeg se sumnja da se se prekjuče utopio u Drini, danas je nastavljeno traganje.

Foto: Ilustracija/Pixabay

Oko 11.30 Ronilačka jedinica je nastavila da pretražuje korito Drine. Ronioci pretražuju rijeku i sonarima nekoliko kilometara nizvodno od mjesta gdje je prekjuče pronađen i dječakov bicikl.

Juče je osim žandarmerije teren na desnoj obali Drine, koji je obrastao u visoko rastinje i šume, a u neposrednoj blizini separacije šljunka, pretraživalo više od 50 policajaca i vatrogasaca.

Angažovano je nekoliko jakih čamaca policije.

Društvenim mrežama od prekjuče se širi informacija da je dječak nestao.

Treba napomenuti da zvanično nije potvrđeno da se dječak utopio u Drini, već je pod pretpostavkom da je nestao u talasima rijeke juče i danas organizovana potraga.

Neizvjesnost oko nestanka dječaka je tim veća jer je on prekjuče oko devet sati ujutro iz kuće u selu biciklom krenuo do kolibe na Drini udaljene oko četiri kilometra, navodno da bi tamo nahranio pačiće.

Nestanak je policiji u Bogatiću prijavljen uveče oko 19 sati, kada su roditelji došli s posla, a dijete nije bilo kod kuće i kada je otac na obali Drine pronašao bicikl, piše Telegraf.

/SrpskaInfo/

Napišite komentar, jer Vaše mišljenje je važno!