Menu
Slogan

A+ A A-

Usvojene odborničke inicijative

  • Autor Nenad Popović

Skupština grada usvojila je danas inicijativu odbornika  Aleksandra Đurđevića da Ministarstvu prosvjete Republike Srpske uputi inicijativu o osnivanju srednje medicinske škole u gradu, odnosno da bude izdvojena iz postojeće JU Poljoprivredne i medicinske škole.

Foto: InfoBijeljina

Usvojena je i inicijativa odbornika Mustafe Gradaščevića da u mjesnoj zajednici Janja bude rekonstruisan asfalt u više ulica, među kojima su i Drinska, Braće Lazić, Omladinska, u kojima je asfalt urađen osamdesetih godina.

Odbornik Danijela Đukin uputila dvije inicijative: da bude zabranjen direktan izlazak vozila sa parkinga na put kod Osnovne škole "Knez Ivo od Semberije" i da kod Tržnog centra "Mihajlović" bude postavljen pješački prelaz, koje su, takođe, usvojene.

Usvojene su inicijative Ivane Stanišić da na u ulasku u stari dio Pučila bude postavljen ležeći policajac i da novoizgrađeni Dom kulture u Novim Dvorovima bude stavljen u upotrebu.

Milenko Gajić podnio je inicijativu koja se odnosi na uređenje gradske plaže u Amajlijama, uz uređenje kompletne pristupne infrastrukture, što je Skupština grada i usvojila.

Napišite komentar, jer Vaše mišljenje je važno!