Menu

A+ A A-

Gojko Perović demantovao navode iz medija

  • Autor Nenad Popović

Rektor Cetinjske bogoslovije Gojko Perović demantovao je danas medijske napise da je smijenjen sa tog mjesta i poručio da "nema nikakvih smjena, kazni, suđenja, niti bilo kakvih procesa protiv škole ili rektora od nadležnih ckvenih institucija.

Foto: Mitropolija crnogorsko-primorska

 

Otac Perović je u izjavi za Radio Svetigoru demantovao, kako je naveo, sve “medijske spletke” i plasiranje neistina u vezi s radom ove školske ustanove u Crnoj Gori i škole i rektorove službe u njoj.

– Nema nikakvih smjena, kazni, suđenja niti bilo kakvih procesa protiv škole ili rektora od strane nadležnih crkvenih institucija. Sve se, Bogu hvala, odvija u redovnim okolnostima i kako treba. Ne znam čemu služe i kome dobro mogu donijeti tolike laži koje se svakodnevno plasiraju, a tiču se Crkve i njenoga rada. Sve što radimo – radimo transparentno. Toliko smo prisutni u javnosti da nam se na tome, sa nekih adresa, i prigovara. A opet, iste te adrese, uporno i bez prekida prenose laži o nekim navodno tajnim i zakulisnim radnjama u Crkvi. Što bi rekao narod: ‘Neka nam je svima Bog na pomoći – naveo je, između ostalog, Perović.

Perović je rekao da se Cetinjska bogoslovija u redovnim aktivnostima priprema za početak nove školske godine i da su u toku ljetni radovi.

/SrpskaInfo/

Napišite komentar, jer Vaše mišljenje je važno!