Menu

"Varaju se svi koji misle da će lako odnijeti bodove iz Bijeljine"

  • Autor Nenad Popović

Kreće operacija opstanak! U Fudbalskom klubu Radnik sve je podređeno tom cilju a bijeljinski tim na početku proljećnog dijela ima dvije vezane utakmice na domaćem terenu, gdje traži šansu da popravi bodovni saldo.

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

 

Trener Darko Nestorović je pred duel sa Mostarcima (subota, 15 časova) istakao da je optimista iako je ekipa desetkovana. Na teren neće moći Saša Novaković, Stefan Janjić i Matej Jelić, kao ni Nedim Mekić i Velibor Đurić.

– Optimista sam i vjerujem da ćemo krenuti dobro bez obzira na probleme koje imamo. Neće nam biti lako, Velež je na pripremama pokazao da je kvalitetan tim koji je odigrao veoma dobro u duelima sa Rusima. Takođe to je tim koji je godinama na okupu. Bore se za Evropu i žele pozitivan rezultat i kod nas. Čini se da mnogi očekuju da će lako odnijeti bodove iz Bijeljine ali sigurno neće biti tako. Dobro smo radili i spremali se tako da ćemo se boriti i vjerujem izboriti za opstanak- poručio je Nestorović.

Radnik je u prelaznom roku ostao bez možda i ponajboljeg igrača Vladimira Bradonjića a uz to je otišlo još sedam igrača.

– Mi nismo u prilici da pariramo vodećim klubovima u ligi sa dovođenjem pojačanja. Nastojimo da to prilagodimo našim finansijama i kao što sam rekao dovodili smo ciljano igrače na pozicijama koje su nam trebale . Osam igrača je otišlo četiri su došla i to pokazuje da smo vodili računa o svemu. Ali vjerujem u ove momke da će se boriti do kraja- dodao je trener Radnika.

/SrpskaInfo/