×

Pronaći dobru hranu iz domaćinstava, odnosno restorana, turistima može biti dosadan posao.

Kako ne bi previše ekspreminetisali i tražili gdje će pojesti nešto ukusno, ljudima širom svijeta odabir olakšava Taste Atlas, projekat koji ima za cilj olakšati potragu, s fokusom na tradicionalnu kuhinju, domaću hranu, autentične recepte i stručne recenzije.

Svojeveremno, podsjetimo, na listi Taste Atlasa najboljih stotinu jela na svijetu prema raznim kriterijumima, svoje mjesto u vrhu - na 13. poziciji, su pronašli i bosanski ćevapi.

Na ovoj platformi i dalje je zapažena bosanska, odnosno balkanska kuhinja, pa ovih dana korisnici Twittera dijele mapu s najukusnijom jelima s ovih prostora. Kada je u pitanju BiH, najčešće su to ćevapi, ali i razne vrste sireva, tradicionalna slatka jela poput smokvare... Pozitivni komentari ljudi iz raznih krajeva svijeta, naravno, nisu izostali.

/Radio Sarajevo/

Vrijeme u Bijeljini

Temperatura: 20.3 ℃
Vlažnost vazduha: 63%
Vazdušni pritisak: 1002.9 mbar
Padavine: 0.0 mm

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena za 8. juli 2020. godine Ujutro u većini predjela vedro, na istoku lokalno oblačno, po kotlinama i duž riječnih tokova sa maglom i svježe. Tokom dana sunčano, uz lokalno malu do umjerenu dnevnu oblačnost i porast dnevne temperature. Vjetar: slab i promjenjljiv, uglavnom istočni.
Planirana isključenja električne energije 8. juli 2020.   Elektroenergetski objekat Područje bez napajanja Početak Završetak TS G. BRODAC 2 Jedan NN izalz prema domu 08:30 13:00 TS MILJEVIĆI ŽTS Jedan NN izlaz 08:30 14:00 TS D.CRNJELOVO 6 VRULJA 2 Jeda
Informacija o vodosnabdijevanju – 7.7.2020. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u ulicama: Stefana Dečanskog (od crkve do Ljelje
HIT NEDJELJE
Predlozi za Hit nedelje:
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu