CSS Ticker Example
  • Vrijeme u Bijeljini:
  • Temperatura: 12.3 ℃
  • Vlažnost vazduha: 85 %
  • Pritisak: 990.7 mbar
  • Padavine: 0.7 mm
×

Za 140 djece, uzrasta do 10 godina, iz opštine Ugljevik juče su svečano uručene diplome o pohađanju besplatne Škole plivanja koju je u cjelosti finansirala lokalna zajednica.

Trener Škole plivanja Mladen Stevanović rekao je da se projekat besplatne škole plivanja uz podršku opštine Ugljevik realizuje već petu godinu zaredom.

– Mnogi od mališana su pokazali afinitet ka sportovima na vodi, njih 93 je na završnom testiranju uspješno savladalo obuku i naučili održavanje na vodi, skok na noge i glavu, i osnove tehnika plivački tehnika prsni i kraul – rekao je Stevanović i zahvalio opštini Ugljevik na podršci i roditeljima na povjerenju.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić uručio je mališanima diplome, i istakao da je kroz ovih pet godina koliko ova opština finansira besplatnu Školu plivanja obuku završilo 700 mališana.

– Ovo je samo jedan od vidova pomoći porodici. Opština Ugljevik je na početku ljetnje sezone dodijelila oko 2.000 besplatnih sezonski ulaznica na bazene, djeci predškolskog, te učenicima osnovnih i srednjih škola i na ovaj način imje omogućeno da koriste besplatno sadržaje bazena, a sve u okviru projekta “Opština za svoju mladost” – rekao je Perić.

On je zahvalio svima koji su učestvovali u ovom projektu, djeci, roditeljima i nepomenuo da je za ove namjene opština Ugljevik izvdojila 5.000 KM.

Petogodišnji Dimitrije Simić rekao je novinarima da je savladao plivanje, a da mu se od svega najviše svidjelo druženje sa drugarima.

/SrpskaInfo/

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena za 26, 27. i 28. septembar 2020. godine U subotu oblačno sa kišom. Jutarnja temperatura između 7 i 12, a najviša dnevna između 11 i 16 ℃. U nedelju oblačno sa kišom. Na planinama će padati i snijeg. Jutarnja temperatura između 4 i 10, a najviša dnevna između 10 i 16℃. U ponedel
Planirana isključenja električne energije za 25. septembar 2020.   Elektroenergetski objekat Područje bez napajanja Početak Završetak TS KARAĐORĐEVA 1 Jedan NN izlaz ulice Vojvode Stepe i Braće Gavrić 08:00 11:00 TS AMAJLIJE-KOVANLUCI Jedan NN izlaz 10:00 12:00
Informacija o vodosnabdijevanju za 25. septembar 2020. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u ulicama: Božidara Žugića u Bijeljin
HIT NEDJELJE
  1. Hit nedelje:
  2. Glasajte!
Glasajte za Hit nedelje:
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co