×

Organizatori Adrija tura saopštili su tačnu satnicu turnira u Beogradu koji će se održati 13. i 14. juna u Beogradu.

Foto: family-sport.com

 

Dan pre toga uslediće nezvanični deo kada će na programu biti otvaranje turnira i miks dubl između Novaka Đokovića/Jelene Janković i Nenada Zimonjića/Olge Danilović.

U petak će sve krenuti u 16 časova, a dubl meč trebalo bi da krene u 15 do 6 i da traje otprilike do pola 7.

Na svečanom otvaranju učestvovaće naš glumac Andrija Milošević, kao i muzički gosti Lola Astanova, Nemanja Radulović, Miljana Krasić, kao i dečiji hor "Magija".

Program bi trebalo da se završi oko 19 časova.

Kada je reč o turniru, dnevna sesija krenuće u 14 časova, mečevi će otprilike trajati 45 minuta, a pauza između njih biće petnaest minuta.

Noćna sesija planirana je da krene u 19 časova. U svakoj sesiji odigraće se po četiri meča i što je najvažnije Novak Đoković i ostali takmičari igraće u oba termina.

U nedelju program kreće u 14 časova, a finale bi trebalo da se odigra oko 20 sati.

/B92/

Vrijeme u Bijeljini

Temperatura: 20.0 ℃
Vlažnost vazduha: 64%
Vazdušni pritisak: 1003.3 mbar
Padavine: 0.0 mm

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena za 8. juli 2020. godine Ujutro u većini predjela vedro, na istoku lokalno oblačno, po kotlinama i duž riječnih tokova sa maglom i svježe. Tokom dana sunčano, uz lokalno malu do umjerenu dnevnu oblačnost i porast dnevne temperature. Vjetar: slab i promjenjljiv, uglavnom istočni.
Planirana isključenja električne energije 8. juli 2020.   Elektroenergetski objekat Područje bez napajanja Početak Završetak TS G. BRODAC 2 Jedan NN izalz prema domu 08:30 13:00 TS MILJEVIĆI ŽTS Jedan NN izlaz 08:30 14:00 TS D.CRNJELOVO 6 VRULJA 2 Jeda
Informacija o vodosnabdijevanju – 7.7.2020. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u ulicama: Stefana Dečanskog (od crkve do Ljelje
HIT NEDJELJE
Predlozi za Hit nedelje:
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu