×

Srpski košarkaš Milan Mačvan završio je karijeru u 31. godini otkrio je trofejni sportista danas u intervjuu za Nova.rs.

Foto: FIBA
 
 

“Završio sam karijeru. Posle 13 godina jeste teška i komplikovana odluka, ali je zasnovana na racionalnom razmišljanju i najviše zbog mog fizičkog zdravlja”, rekao je Mačvan.

Mačvan je profesionalnu karijeru počeo u FMP-u iz kojeg je prešao u Hemofarm, a nosio je i dresove Partizana, Makabija, Galatasaraja, Olimpije iz Milana, Bajerna. Posljednji klub  za koji je igrao bio je japanski Alvark Tokio.

“Teško je bilo doneti odluku, ali sam miran i spokojan. Posle dve teške povrede sam već razmišljao o tome, ali nisam hteo da odem kao povređen igrač, već da pokušam da završim karijeru kao šampion. Odlučio sam se da odem u Japan, osvojili smo dva trofeja i sa te strane odlazim miran”, istakao je trofejni košarkaš koji je titule osvajo u Srbiji, Turskoj, Izraelu, Italiji I Njemačkoj.

Mačvan može da se pohvali brojnim uspjesima a među njima su osvojeno U19 Svjetsko prvenstvo sa reprezentacijom 2007. godine, srebrna medalja sa Olimpijskih igara te dva srebra sa evropskim šampionata.

Posljednjih dana pojavila se vijest da bi Mačvan mogao da karijeru nastavu u Partizanu, a on je danas izjavio da povratak u “crno – bijeli” tabor nije isključen.

/Nezavisne, Nova.rs/

Vrijeme u Bijeljini

Temperatura: 23.1 ℃
Vlažnost vazduha: 70%
Vazdušni pritisak: 1002.4 mbar
Padavine: 0.0 mm

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena za 4, 5. i 6. juli 2020. godine   U subotu (04.07.):  Ujutru svežije, u južnijim krajevima promenljivo oblačno, mestimično sa kišom ili pljuskovima, na severu i centralnim krajevima pretežno sunčano uz malu oblačnost. Tokom dana uglavnom sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a p
Planirana isključenja električne energije 6. juli 2020.   Elektroenergetski objekat Područje bez napajanja Početak Završetak TS PUČILE 3 Jedan NN izlaz 11:00 14:00 TS VRŠANI KRIVA BARA Jedan NN izlaz 09:00 14:00 TS VRŠANI CENTAR Jedan NN izlaz 09:
Informacija o vodosnabdijevanju – 3.7.2020. Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u dvočasovnom – tročasovnom intervalu, samo u Ulici Šarampov u Janji, uključujući i sve manje, priključne, susjedne ulice. Na svim ostalim lokacijama
HIT NEDJELJE
Predlozi za Hit nedelje:
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu