GO DNS Bijeljina istupio iz stranke

Objavljeno utorak, 04 decembar 2018 10:25
Štampa

Gradski odbor DNS-a Bijeljina jednoglasno je donio odluku o istupanju iz članstva u ovoj stranci, saopšteno je iz ovog odbora.  

Na sinoćnjem sastanku ovu odluku su podržali i svi funkcioneri DNS-a u Bijeljini.

Na sastanku je podržana nova politička partija koja će biti osnovana uskoro, čiji će lider biti Nedeljko Čubrilović.

– Više od 90 odsto članstva odbora u Bijeljini stalo je uz predsjednika Gradskog odbora DNS-a Milana Dakića i želi sa njim da pravi `neku novu priču`. Članstvu u Gradskom odboru Bijeljina dosta je ugnjetavanja, ponižavanja i bogaćenja pojedinih ljudi iz DNS-a – navodi se u saopštenju.

Odluku bijeljinskog Gradskog odbora DNS-a o istupanju iz članstva ove stranke podržali su mnogobrojni funkcioneri te stranke u Bijeljini. 

Među onima koji su podržali odluku su dva odbornika u Skupštini grada Bijeljina, dva načelnika odjeljenja u Gradskoj upravi, vršilac dužnosti direktora Rudnika i Termoelektrane “Ugljevik”, direktori Doma zdravlja, vrtića, Tehničke škole i Gimnazije, zamjenik direktora Poljoprivredne škole i mnogobrojni članovi upravnih i nadzornih odbora, prenose lokalni mediji.

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske i doskorašnji predsjednik bijeljinskog DNS-a Milan Dakić rekao je da će dosadašnji članovi bijeljinskog Gradskog odbora političko djelovanje nastaviti u okviru nove političke partije koju će uskoro formirati bivši poslanici DNS-a okupljeni oko predsjednika Narodne skupštine Nedeljka Čubrilovića.

– Političko djelovanje izvan DNS-a nastaviće većina opštinskih odbora te stranke na području bijeljinske regije – naglasio je Dakić.

Gradski odbor DNS-a Bijeljina sinoć je jednoglasno donio odluku o istupanju iz članstva u ovoj stranci, saopšteno je iz ovog odbora.

/BNTV/

e-max.it: your social media marketing partner
VREMENSKA PROGNOZA
ANKETA
Šta očekujete od izbora 2018.?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
Powered by Sexy Polling
 

NA PROGRAMU

Slušajte program PAN radija na 103 MHz, pročitajte najnovije vijesti iz Bijeljine, regije i BiH na našem portalu.

2016 - PAN radio | Sva prava zadrzana | IdeaPlus