×

U jutarnjim časovima oblačno sa kišom u nižim i susnježicom i snijegom u višim predjelima.

Tokom dana svježije nego prethodnih dana, pretežno oblačno sa snijegom na visoravnima, uglavnom na zapadu, Sarajevsko-romaniskoj regiji i na istoku, gdje će se formirati i snježni pokrivač.

Povremeno susnježice i snijega, može biti i u nižim krajevima. Tokom dana, prvo na zapadu, a do kraja dana i u ostalim predjelima prestanak padavina.

Vjetar slab do umjeren, prijepodne i pojačan sjeverni.

Jutarnja temperatura od 1°C do 7°C, na planinama oko -2°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 2°C do 8°S, na planinama oko -2°C, na jugu do 10°C.

U srijedu (11.12.): U jutarnjim časovima pretežno oblačno, prohladno i uglavnom suvo. Tokom dana promjenljivo oblačno i suvo u većini predjela, osim u višim predjelima Sarajevsko-romaniske regije i visoke Hercegovine, gde će biti oblačnije uz povremen snijeg. Jutarnja temperatura od 0°C do 6°C, na planinama oko -4°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 2°C do 8°C, na planinama oko -1°C, na jugu do 11°C.

U četvrtak (12.12.): Ujutro pretežno oblačno, prohladno i uglavnom suvo. Tokom dana oblačno, hladno sa slabim snijegom mjestimično i kišom na zapadu i u Hercegovini. Jutarnja temperatura od -3°C do 3°C, na planinama oko -6°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 1°C do7°C, na planinama oko -1°C, na jugu do 10°C.

U petak (13.12.): U jutarnjim časovima oblačno, prohladno, tokom dana umjereno do pretežno oblačno i uglavnom suvo. U drugom dijelu dana jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima, prvo na jugu i istoku, a tokom noći i u ostalim predjelima Srpske. Na jugu lokalno i obilnije padavine. Jutarnja temperatura od -1°C do 5°C, na planinama oko -4°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 3°C do 9°C, na planinama oko -1°C.

/RHMZ/

SERVISNE INFORMACIJE
U jutarnjim časovima oblačno sa kišom u nižim i susnježicom i snijegom u višim predjelima. Tokom dana svježije nego prethodnih dana, pretežno oblačno sa snijegom na visoravnima, uglavnom na zapadu, Sarajevsko-romaniskoj regiji i na istoku, gdje će se formirati i snježni pokrivač. Povremeno susnj
Planirana isključenja električne energije za 10.12.2019.     Elektroenergetski objekat Područje bez napajanja Početak Završetak TS PUČILE PUHARE 1 Jedan NN izlaz 08:30 12:30 TS RASKRŠĆE 2 Jedan NN izlaz: dio ulice Petra Bojovića 08:30 10:30 TS D. MAGNOJEVIĆ 1
Informacija o vodosnabdijevanju – 9.12. 2019. Zbog priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu i izgradnje nove vodovodne linije, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u Ulici Svetog Save u Bijeljini, uključujući i sve man
HIT NEDJELJE
Drugo polufinale izbora za Hit godine
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu