×

Prognoza vremena 

U noći na četvrtak oblačno s padavinama, koje će prolazno biti obilne. Uz zahlađenje kiša će preći u susnježicu i snijeg, prvo na zapadu a do jutra i u većini predjela osim juga. Formiraće se manji sniježni pokrivač, u višim predjeloma i umjeren.

Ujutro oblačno, prestanak padavina na krajnjem zapadu i sjeverozapadu. Od centralnih predjela na sjeveroistok, istok i jugoistok sa snijegom.

Tokom dana na zapadu razvedravanje a od centralnih predjela na istok sa slabim snijegom, na sjeveru, sjeveroistoku i jugu suvo.

Do kraja dana prestanak padavina u svim predjelima.

Minimalna temperatura vazduha na zapadu od -2°C do 3°C na sjeveroistoku, u centralnom planinskom pojasu od -4°C do -7°C.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 3°C na zapadu do 8°C na sjeveroistoku i jugu, na planinama od -3°C.

/RHMZ/

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena  U noći na četvrtak oblačno s padavinama, koje će prolazno biti obilne. Uz zahlađenje kiša će preći u susnježicu i snijeg, prvo na zapadu a do jutra i u većini predjela osim juga. Formiraće se manji sniježni pokrivač, u višim predjeloma i umjeren. Ujutro oblačno, prestanak padav
Planirana isključenja električne energije za 27. februar 2020.     Nema planiranih prekida u isporuci električne energije. 
Informacija o vodosnabdijevanju – 27.2.2020. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i izgradnje nove vodovodne linije, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u Ulici Mihajla Pupina u Bijeljini, uključujući sve manje, priključne ulice, kao i u naseljima Has
HIT NEDJELJE
Izbor za Hit nedelje
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu