×

Naš gost u četvrtak 17. marta u 13:00h je Bato Simić, jedan od najstarijih bijeljinskih zlatara.

Zlatarskim poslom se profesionalno bavio od 1971. godine kada je otvorio svoju samostalnu zlatarsku radnju.

Veliki je zaljubljenik u muziku.

Svirao je saksofon, klarinet i bubnjeve i bio član više muzičkih sastava u Bijeljini sa kojima je tokom godina pratio brojne pjevače i estradne zvijezde koje su nastupale u Bijeljini.

Posle poslednjeg rata je sa grupom zaljubljenika u duvačke instrumente obnovio Gradski duvački orkestar u Bijeljini i bio njegov predsjednik. Nažalost orkestar se u međuvremenu ugasio jer su neki njegovi članovi umrli.

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena  U noći na četvrtak oblačno s padavinama, koje će prolazno biti obilne. Uz zahlađenje kiša će preći u susnježicu i snijeg, prvo na zapadu a do jutra i u većini predjela osim juga. Formiraće se manji sniježni pokrivač, u višim predjeloma i umjeren. Ujutro oblačno, prestanak padav
Planirana isključenja električne energije za 27. februar 2020.     Nema planiranih prekida u isporuci električne energije. 
Informacija o vodosnabdijevanju – 27.2.2020. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i izgradnje nove vodovodne linije, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u Ulici Mihajla Pupina u Bijeljini, uključujući sve manje, priključne ulice, kao i u naseljima Has
HIT NEDJELJE
Izbor za Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu