×

Tvrde neki da su soda bikarbona i limun izvrsni u borbi protiv raka, ali uvijek je dobro o terapiji se posavjetovati i s vašim doktorom.

Mnoge studije pokazale su, piše portal Healthy Life Tricks, da su soda bikarbona i limun dobri za naše tijelo, odnosno zdravlje. Učinkovitiji su, tvrde neki, i od hemoterapije.

Kombinacija sode bikarbone i limuna navodno se pokazala 10.000 puta jačom u procesu ubijanja raka od kemoterapije.

Dokazano je, naime, da je limun antikancerogen. U organizmu stvara jako alkalno okruženje i sprječava rast i razvoj cisti i tumora. Za sposobnost ovog voća da ubije rak zaslužna je i jezgra koja obiluje terpenima.

Za ovu antivirusnu bombu trebaju vam 3 sastojka!

Neke studije pokazale su da konzumiranje agruma, posebno limuna, sprječava pa čak i liječi rak u nekim slučajevima. Dodatak sode bikarbone služi normalizaciji pH razine u tijelu, čime se onemogućuje širenje raka.

Limun ima i vrlo snažna antimikrobna svojstva, te je sposoban suzbijati i najsnažnije bakterijske i gljivične infekcije. Učinkovit je i u borbi protiv crva i parazita. Pomaže i u snižavanju krvog tlaka, smanjenju stresa te djeluje kao antidepresiv.

Oni koji se zalažu za borbu protiv raka sodom bikarbonom i limunom tvrde kako hemoterapija napada doslovno cijelo tijelo, a ne samo stanice raka, dok s druge strane limun i soda bikarbona napadaju samo rak. Pacijenti koji se odluče za ovaj oblik terapije trebali bi piti dvije kašičice soka od limuna s pola kašičice sode bikarbone. Ne smijete zanemariti ni fizičku aktivnost i zdravu ishranu.

Naravno, naš savjet je da ako sumnjate u bilo kakav oblik raka ili vam je on već dijagnostifikovan o vašem liječenju obavezno razgovarate i s doktorom.
/Dnevnik.hr/

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro malo do umereno oblačno i svežije, na višim planinama i slab mraz, a oko reka i po kotlinama sa maglom. Tokom dana uz umerenu nisku oblačnost i ređe sunčane intervale,a ponegde se magla može zadržati do podneva. Jutarnja temperatura od 3°C do 7°C, na planinama oko 1°C, na istoku na visini
Planirana isključenja električne energije za 22.11.2019.     Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Vrijeme prekida isporuke Početak    Završetak TS Centar 9 Komplet TS, Trg Đenerala Draže Mihajlovića, (nova zgrada "Tehnike inženjering") 08:00 11:00 TS Donje
Informacija o vodosnabdijevanju – 20.11. 2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, priključenja novih korisnika i izgradnje nove vodovodne linije, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u ulicama Stefana Dečanskog, Milovana Glišića, Vladimira Gaćinović
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu