×

Leto je idealna prilika da promenite loše navike u ishrani. Sveže namirnice su nam na dohvat ruke i ako sada ne sredite svoju ishranu i liniju nemojte da se nadate tome u decembru.

Foto: espreso.rs

 

 

Sa dijetom sa krastavcima i paradajzom možete da izvajate telo i izgledate kako ste želeli. Dijeta traje jedan mesec, a imajte u vidu da postoje normalne norme mršavljenja koje iziskuju da se ne mršavi više od 10 kg mesečno. Prebrzo mršavljenje može da dovede do raznih bolesti. Pre držanja dijete posavetujte se sa svojim lekarom jer samo on će moći da proceni da li je ovakav način ishrane dobar za vas.

Režim ishrane uključuje namirnice koji se lako unose i koje zasićuju u isto vreme i korisne su. Sa ovom dijetom se ne ograničavate, nego prosto prelazite na bolji način ishrane. U nastavku pogledajte kako bi trebalo da se hranite po danima.

Dan 1

Doručak: 2 dvopeka sa malo maslaca, 1 jabuka

Ručak: 1 čorba sa krastavcem

Užina u 16 h: 1 banana

Večera u 19 h: salata od paradajza i krastavaca

Dan 2

Doručak: Musli sa jednim kiselim mlekom (do 2 % mlečne masti)

Ručak: Kuvani krompir sa malo sira

Užina u 16 h : 1 banana

Večera u 19h: salata od paradajza i krastavaca

Dan 3

Doručak: 1 jabuka i 1 banana

Ručak: Pileća supa

Užina u 16h: malo badema

Večera u 19h : salata od paradajza i krastavaca

Dan 4

Doručak: bademi, 1 jabuka

Ručak: 1 čorba sa krastavcem

Užina u 16h: 300 grama voća po izboru

Večera u 19h : salata od krastavaca i paradajza

Dan 5

Doručak: 350 grama voćne salate

Ručak: Kuvani krompir sa sirom

Užina u 16h: 1 jabuka

Večera u 19h: salata od krastavaca i paradajza

Salatu od krastavaca i paradajza možete da začinite sa malo masnoće i soli, ali ako možete izbacite i te začine iz njih. Ako ogladnite u nekom trenutku, iako nije dozvoljeno da se jede, pijte mineralnu vodu ili prethodno prirpemljen zeleni čaj.

Režim ishrane se prilaže sedmično u okviru jednog meseca. Tokom vikenda možete da dozvolite sebi sva iskušenja koja su vam zabranjena tokom radnih dana, ali u primerenim količinama, piše Stvar ukusa. Čak i tada trudite se da se hranite korisnim namirnicama, a ne prekomerno. Ako ne poštujete ovo, neće se videti efekat mršavljenja.

/B92/

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro vedro, a tokom dana sunčano i toplo, mjestimično i vruće. Vjetar slab, istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura od 10°C do 16°C, na jugu do 21°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 28°C do 33°C, na jugu i sjeveru do 36°C. U utorak(20.08): Ujutro vedro
Planirana isključenja električne energije za 20. 8. 2019.       Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Vrijeme prekida isporuke Početak Završetak TS Trnjaci 7 Jedan NN izlaz prema Zlatnom klasu 08:00 13:00 TS Ledinci 2 Jedan NN izlaz, dijelovi ulica R
Informacija o vodosnabdijevanju – 19.8.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 08:00 do 14:00 časova, vode neće biti u ulicama: Jasenovačkih mučenika, Marka Miljanova, Metohijska i Loznička u Bijeljini, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice, te u nasel
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu