×

Bijeljina, kao tranzitno mjesto smješteno na tromeđi, važi za mjesto u kom se može kupiti sve – od igle do lokomotive. Ili preciznije, od igle do Bugatija.

Veliku pažnju pratilaca auto-oglasa, kojih na našim prostorima ne manjka, privukla je objava izvjesnog Baneta iz Bijeljine, koji je na prodaju ponudio potpuno novi superluksuzni automobil, Bugatti Chiron.

Bane iz Bijeljine ovu „zvijer“ cijeni čak šest miliona konvertibilnih maraka, a u pitanju je benzinac sa pogonom na sva četiri točka, sportski tip sa snagom od 1479 konja.

Ekipa portala NoviGlas je pokušala da stupi u kontakt sa osobom koja je objavila ovaj oglas, u namjeri da ga pitamo za detalje. Međutim, na broj telefona ostavljen na oglasu se niko ne javlja.

Ukoliko želite da obradujete sebe, možda je baš Bugati Chiron pravi izbor, ukoliko vam cijena ne bude predstavljala problem.

Možda se Bane baš vama javi.

/Novi Glas/

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena  U petak jutro oblačno, na jugu, i istoku sa kišom, pljuskovima , do podneva padavine se šire na centralne krajeve i delimično istočne.  Tokom dana kiša i pljuskovi, u južnim krajevima uz obilnije padavine, biće uslova za nepogode uz pojačan vetar i pljuskove sa grmljavinom. Kas
Planirana isključenja električne energije za 6. i 8. juni 2020.     06-06-2020 (Subota) Elektroenergetski objekat Područje bez napajanja Početak Završetak DV 10KV PUČILE Pučile, Pučile Polja, Pučile Puhare, Pučile Čvrgići i Novo naselje 08:00 08:30 08-06-2020 (Ponedjeljak)
Informacija o vodosnabdijevanju – 5.6.2020. Zbog priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u naseljima: Hase – Brijesnica i Gornje Crnjelovo. Na svim ostalim lokacijama u gradu i p
HIT NEDJELJE
Predlozi za Hit mjeseca:
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu