×

Muškarac iz Konektikata nije mogao ući u starački dom, već je ispred prozora sobe u kojoj se nalazi njegova supruga držao veliku ploču na kojoj je ispisana čestitka.

Foto: WTHR/Youtube/Screenshot

 

Bračni je par zajedno 67 godina, a važan datum u njihovom životu došao je usred epidemije korona virusa. Odjeljenje za javno zdravstvo Konektikata zabranilo je posjete staračkim domovima zbog širenja COVID-19. To nije spriječilo Nensi i Boba Šelarda da obilježe 67. godišnjicu braka.

Bob je stajao ispod njenog prozora i u ruci držao ploču na kojoj je pisalo: “Volio sam te 67 godina i još uvijek te volim. Srećna godišnjica”. Nensi je vidjela svog supruga, mahala mu s prozora i slala poljupce.

– Loše mi je jer želim da budemo zajedno, ali znam da je to nemoguće. Mislim da i ona želi isto – navodi Bob.

Njihova kćerka Laura kaže da je Bob svakoga dana posjećivao Nensi, sve dok posjete u staračkom domu nisu zabranjene.

– Uvijek su nam bili inspiracija, a ovaj susret jedan je od načina da proslave godišnjicu u izvanrednim okolnostima – objašnjava Laura.

Državna uprava zabranila je sve posjete staračkim domovima u periodu od 30 dana, osim u izuzetnim slučajevima kao što su povratak iz bolnice ili posjeta ljudima koji su životno ugroženi, piše Fox News.

Stariji ljudi i osobe narušenog zdravlja nalaze se u najvećoj opasnosti tokom epidemije korona virusa.

/SrpskaInfo/

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena U ponedjeljak sa sjeverozapada priticanje hladnijeg vazduha i uticaj hladnog fronta pa će biti sa padavinama. U toku noći oblačno, na sjeverozapadu a do jutra u sjevernoj polovini zemlje s padavinama, kiše u nižim a snijega u planinama. Tokom dana će ostati oblačno, mjestimičn
Planirana isključenja električne energije za 30. mart 2020.     Elektroenergetski objekat Područje bez napajanja Početak Završetak TS D CRNJELOVO 5 Jedan NN izlaz 08:00 11:00 TS DVOROVI CENTAR Jedan NN izlaz 08:00 11:00 TS PUČILE PUHARE 2 Jedan NN izlaz
Informacija o vodosnabdijevanju – 30.3.2020. Zbog priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u dvočasovnom – tročasovnom intervalu, u Ulici 1. maja u Dvorovima, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice, te u naselju Novo s
HIT NEDJELJE
Predlozi za Hit nedelje:
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu