×

Unija Komora, ostrvska država u Indijskom okeanu, dala je Kini simboličan poklon od 100 evra za pomoć u borbi protiv koronavirusa.

Foto: N.N.
 

Jer svaka mala donacija pomaže kada se borite protiv epidemije. Ceremonija uručenja poklona održala se u glavnom gradu zemlje, Moroni, početkom januara, ali su komorijski mediji o njoj tek izvještavali posljednjih dana.

Delegacija koju je predvodio dr Ahamada Msa M'liva uručila je kineskom ambasadoru simboličnu sumu od 100 evra, poklon namijenjen za kupovinu maski.

"Znamo kapacitete i sredstva Kine, ali ovim gestom država je željela da kineskom narodu pokaže koliko su Komori zabrinuti", rekao je dr M'liva.

Takođe je pohvalio kineske vlasti za komunikaciju i saradnju sa međunarodnim organizacijama koje se bore protiv epidemije koronavirusa, što je on opisao kao "složeno i bolno iskušenje."

/Nezavisne/

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena  Ujutro oblačno sa slabom kišom. Do podneva prestanak padavina i brzo razvedravanje usled pojačanog severozapadnog vetra. Tokom dana promenljivo oblačno vreme uz sunčane periode i vetrovito. Veče pretežno vedro i suvo. Minimalna temperatura od 0°C do 6°C. Najviša dnevna na sjeve
Planirana isključenja električne energije za 1. mart 2020.     Elektroenergetski objekat Područje bez napajanja Početak Završetak DV 10KV EKONOMIJA Naseljena mjesta : Stara ciglana, dio Obarske, Bukovica 09:00 17:00 09:15 17:15
Informacija o vodosnabdijevanju – 28.2.2020. Na svim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno. Još uvijek su pojednostavljene procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mje
HIT NEDJELJE
Izbor za Hit mjeseca
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu