×

Članovi zabrinute porodice iz Floride (SAD) pozvali su policiju jer su čuli zapomaganje iz susjedne kuće.

Policajci su došli, i ispred garaže zatekli četrdesetogodišnjeg muškarca po imenu Jason kako popravlja automobil. Kada je čuo zbog čega su policajci došli, nestao je na minut.

– Idem da vam dovedem osobu koja pravi buku – rekao je i kada se vratio, u rukama je imao Ramba, papagaja kojeg ima za ljubimca još od djetinjstva.

Amerikanac je svog ljubimca naučio da govori “Upomoć! Pustite me napolje” kada je bio mali s namjerom da iznervira roditelje.

Rambo uz to ima ženski glas pa je zvučalo kao da je žena zatočena u kući i moli za pomoć. Srećom, sve se završilo kao anegdota i niko nije morao biti hapšen.

Jasonova supruga kaže da je Rambo poput člana porodice te da ga doživljava kao ujaka svoje djece. Kaže da joj u tome pomaže i činjenica da papagaj misli da je ljudsko biće.

 

/Hayat/

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena  Ujutro oblačno sa slabom kišom. Do podneva prestanak padavina i brzo razvedravanje usled pojačanog severozapadnog vetra. Tokom dana promenljivo oblačno vreme uz sunčane periode i vetrovito. Veče pretežno vedro i suvo. Minimalna temperatura od 0°C do 6°C. Najviša dnevna na sjeve
Planirana isključenja električne energije za 1. mart 2020.     Elektroenergetski objekat Područje bez napajanja Početak Završetak DV 10KV EKONOMIJA Naseljena mjesta : Stara ciglana, dio Obarske, Bukovica 09:00 17:00 09:15 17:15
Informacija o vodosnabdijevanju – 28.2.2020. Na svim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno. Još uvijek su pojednostavljene procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mje
HIT NEDJELJE
Izbor za Hit mjeseca
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu