×

Iako su psi i mačke prirodni neprijatelji, da je prijateljstvo između njih moguće, dokazuju ženka zlatnog retrivera i mače iz Samsuna, u Turskoj.

Foto: Anadolija
 

Naime, ženka zlatnog retrivera Tarcin stara devet godina usvojila je mače od mjesec, kojeg je napustila majka.

Vlasnik psa seoski starješina Sebahitin Javuz kazao je kako se pas brine o mačetu okoćenom u uredu seoskog starješine.

"Mjesec je već s nama. Pas se počeo brinuti o njemu. Zajedno žive. Ljude to iznenadi, kad ih vide zajedno. Mače se prema psu ponaša kao da mu je majka", rekao je Javuz.

Dodao je kako je njegov pas i ranije vodio brigu o jednoj mački.

Smatra kako je veoma interesantno slaganje psa i mačke, koji slove za prirodne neprijatelje.

/Nezavisne, Anadolija/

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena  U noći na četvrtak oblačno s padavinama, koje će prolazno biti obilne. Uz zahlađenje kiša će preći u susnježicu i snijeg, prvo na zapadu a do jutra i u većini predjela osim juga. Formiraće se manji sniježni pokrivač, u višim predjeloma i umjeren. Ujutro oblačno, prestanak padav
Planirana isključenja električne energije za 27. februar 2020.     Nema planiranih prekida u isporuci električne energije. 
Informacija o vodosnabdijevanju – 27.2.2020. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i izgradnje nove vodovodne linije, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u Ulici Mihajla Pupina u Bijeljini, uključujući sve manje, priključne ulice, kao i u naseljima Has
HIT NEDJELJE
Izbor za Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu