×

Kada ste s nekim dugo zajedno, mislite da o toj osobi znate sve što je potrebno. Iskustvo, koje je na podkastu “Dear Prudence”, na portalu Slate.com, podijelila jedna žena, pokazuje da ipak nije uvijek tako.

Foto: Profimedia

 

 

Voditelj podkasta Malori Ortberg pročitala je pismo neimenovane žene, koja je napisala da je kupila DNK test za sebe i supruga povodom njegovog rođendana, ali kada su stigli rezultati, poželjela je da to nikada nije uradila.

– Rezultati su pokazali da smo brat i sestra po ocu. Ta vijest me je uznemirila, a moj muž je bio skrhan – napisala je žena.

Osim što je bila zabrinuta zbog činjenice da je u bliskom srodstvu sa suprugom, uznemirilo ju je i to što je nova vijest značila da je neko u porodici “švrljao”. Oboje su odrasli u veoma malom mjestu i znaju se cijeli život, a nakon svadbe dobili su i sina, koji sada ima dvije godine.

– Njegovi roditelji su bili vjenčani 30 godina, a moj muž je uvijek smatrao da mu je majka bezmalo svetica. Sada neće o tome da razgovara sa mnom, spavamo u odvojenim sobama i to polako utiče na našeg sina. Ta tajna truje moj brak i bojim se da će izazvati razdor i u porodici. Moj svekar sa oduševljenjem priča o tome kako se oženio prvom djevojkom koju je poljubio, ovo će ga dotući – je ona.

Ona kaže da ne smije da se povjeri majci ili sestrama i da ne zna šta da radi kada ih posjeti ovog ljeta.

/SrpskaInfo, Blic/

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro pretežno vedro, a oko rijeka mjestimično magla i sumaglica. Tokom dana sunčano i prijatno toplo vrijeme uz lokalno malu ili umjerenu oblačnost. Vjetar uglavnom slab, zapadni i sjeverozapadni, u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura od 12°C do 18°C, na planinama od 7°C. Najviša dnevn
Planirana isključenja električne energije za 17. 9. 2019.    Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Vrijeme prekida isporuke Početak    Završetak TS Popovi-Drina Jedan NN izlaz  09:00 12:00 TS Centar 1 Jedan NN izlaz: ul. Kneginje Milice  08:30
Informacija o vodosnabdijevanju – 19. 9. 2019. Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži, priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu i izgradnje nove vodovodne linije, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u ulicama: Ste
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu