×

Kada ste s nekim dugo zajedno, mislite da o toj osobi znate sve što je potrebno. Iskustvo, koje je na podkastu “Dear Prudence”, na portalu Slate.com, podijelila jedna žena, pokazuje da ipak nije uvijek tako.

Foto: Profimedia

 

 

Voditelj podkasta Malori Ortberg pročitala je pismo neimenovane žene, koja je napisala da je kupila DNK test za sebe i supruga povodom njegovog rođendana, ali kada su stigli rezultati, poželjela je da to nikada nije uradila.

– Rezultati su pokazali da smo brat i sestra po ocu. Ta vijest me je uznemirila, a moj muž je bio skrhan – napisala je žena.

Osim što je bila zabrinuta zbog činjenice da je u bliskom srodstvu sa suprugom, uznemirilo ju je i to što je nova vijest značila da je neko u porodici “švrljao”. Oboje su odrasli u veoma malom mjestu i znaju se cijeli život, a nakon svadbe dobili su i sina, koji sada ima dvije godine.

– Njegovi roditelji su bili vjenčani 30 godina, a moj muž je uvijek smatrao da mu je majka bezmalo svetica. Sada neće o tome da razgovara sa mnom, spavamo u odvojenim sobama i to polako utiče na našeg sina. Ta tajna truje moj brak i bojim se da će izazvati razdor i u porodici. Moj svekar sa oduševljenjem priča o tome kako se oženio prvom djevojkom koju je poljubio, ovo će ga dotući – je ona.

Ona kaže da ne smije da se povjeri majci ili sestrama i da ne zna šta da radi kada ih posjeti ovog ljeta.

/SrpskaInfo, Blic/

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena za 22.1.2020. godine Ujutro hladno i pretežno vedro ili sa malom oblačnošću, oko rijeka i u kotlinskim predjelima lokalna magla. Tokom dana sunčano uz malu dnevnu oblačnost i porast dnevne temperature. Jutarnja temperatura vazduha od -5°C do -1°C, na planinama i visoravnima oko
Planirana isključenja električne energije za 23.1.2020.       Elektroenergetski objekat Područje bez napajanja Početak Završetak DV 10KV V. OBARSKA iza L.R. 4 Srednja Čađavica i Ljeljenča 08:30 13:00  
Informacija o vodosnabdijevanju – 22.1.2020. Zbog otklanjanja kvarova, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u ulicama Skendera Kulenovića u Bijeljini, Bijeljinska i Šarampova u Janji, uključujući sve manje, priključne ulice, kao i u naseljima Glogovac i Kojčin
HIT NEDJELJE

Nothing found!

NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu