×

Najprometniji aerodrom u Australiji na aukciji će rasprodati hiljade predmeta koje su brojni putnici ostavili, zaboravili ili izgubili u sidnejskoj vazdušnoj luci.

Foto: N.N.
 

Među mnogobrojnim laptopovima i kamerama, koje su među najbrojnijim izgubljenim predmetima, su i neki ne baš tako česti. 

Tako su se tu našle i flaše najekskluzivnijih alkoholnih pića, takođe luksuzna kozmetika, roštilji, ali i jedna velika statua zebre. 

"Imamo dva velika plinska roštilja, kolekciju neupotrebljenih vještačkih trepavica, kostim Beti Bup, za one koji vole da su 'kostimiraju', zatim statuu zebre, nešto veću od jednog metra u visinu, nekoliko bilijarskih štapova, rotacione i vibrirajuće brusilice", rekao je organizator aukcije Ričard Vajt. 

"Ipak, mislim da će najviše pažnje na ovogodišnjoj aukciji privući, potpuno nov, neotpakovani, Dajson V10 usisivač", dodao je on. 

Ovo je šesta godina zaredom da sidnejski aerodrom održava aukciju izgublenih stvari kako bi sakupio novac za dobrotvorne svrhe, piše NjuzHab. Aerodrom je do sada, za ti namjenu, od prodaje izgubljenih stvari sakupio više od milion dolara.

/Nezavisne/

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro pretežno vedro, a oko rijeka mjestimično magla i sumaglica. Tokom dana sunčano i prijatno toplo vrijeme uz lokalno malu ili umjerenu oblačnost. Vjetar uglavnom slab, zapadni i sjeverozapadni, u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura od 12°C do 18°C, na planinama od 7°C. Najviša dnevn
Planirana isključenja električne energije za 17. 9. 2019.    Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Vrijeme prekida isporuke Početak    Završetak TS Popovi-Drina Jedan NN izlaz  09:00 12:00 TS Centar 1 Jedan NN izlaz: ul. Kneginje Milice  08:30
Informacija o vodosnabdijevanju – 19. 9. 2019. Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži, priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu i izgradnje nove vodovodne linije, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u ulicama: Ste
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu