×

Najprometniji aerodrom u Australiji na aukciji će rasprodati hiljade predmeta koje su brojni putnici ostavili, zaboravili ili izgubili u sidnejskoj vazdušnoj luci.

Foto: N.N.
 

Među mnogobrojnim laptopovima i kamerama, koje su među najbrojnijim izgubljenim predmetima, su i neki ne baš tako česti. 

Tako su se tu našle i flaše najekskluzivnijih alkoholnih pića, takođe luksuzna kozmetika, roštilji, ali i jedna velika statua zebre. 

"Imamo dva velika plinska roštilja, kolekciju neupotrebljenih vještačkih trepavica, kostim Beti Bup, za one koji vole da su 'kostimiraju', zatim statuu zebre, nešto veću od jednog metra u visinu, nekoliko bilijarskih štapova, rotacione i vibrirajuće brusilice", rekao je organizator aukcije Ričard Vajt. 

"Ipak, mislim da će najviše pažnje na ovogodišnjoj aukciji privući, potpuno nov, neotpakovani, Dajson V10 usisivač", dodao je on. 

Ovo je šesta godina zaredom da sidnejski aerodrom održava aukciju izgublenih stvari kako bi sakupio novac za dobrotvorne svrhe, piše NjuzHab. Aerodrom je do sada, za ti namjenu, od prodaje izgubljenih stvari sakupio više od milion dolara.

/Nezavisne/

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena za 17.1.2020. godine U jutarnjim časovima i prvom dijelu dana prohlado sa slabim mrazom, u većini nižih predjela tmurno sa maglom ili niskom oblačnošću, a na visoravnima i na jugu Hercegovine sunčano. Tokom dana sunčano uz malu oblačnost, ali se mjestimično magla i niski oblaci
Planirana isključenja električne energije za 17.1.2020.     RJ/Poslovnica Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Vrijeme prekida isporuke Početak    Završetak Bijeljina TS Dvorovi-škola Jedan NN izlaz 08:00 11:30 Bijeljina TS Dvorovi-Gajevi 3
Informacija o vodosnabdijevanju – 17.1.2020. Zbog rekonstrukcije više vodovodnih priključaka na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u naseljima: Kojčinovac i Ljeskovac.   Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigra
HIT NEDJELJE
Finale izbora za Hit godine
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu