×

Norveški avion Boing 787 pretrpio je kvar motora usred leta, što je dovelo do toga da dijelovi padaju iz aviona i razbijaju prozore automobila u rimskom predgrađu Fjumicino.

Foto: Cargospotter/Youtube screenshot

 

Incident se dogodio u subotu, neposredno nakon polijetanja aviona „Norvežan Era“ s aerodroma Leonardo da Vinči u prestonici Italije.

Italijanski mediji su javili da se avion sa 298 putnika koji je letio za Los Anđeles vratio u Rim ubrzo nakon polijetanja.

Portparol kompanije kazao je za Euronjuz da se avion vratio na aerodrom zbog „indikacija tehničkog kvara“, odnosno otkazivanja jednog motora. Dodao je da je avion sigurno sletio.

– Čuli smo vrisak, a onda nešto poput zvuka vjetra, poput udara oluje iz vedra neba. Shvatili smo da svuda imamo komade željeza. Komadi su nam oštetili automobile, tende i mnogo toga. Komadi željeza bili su, također, veoma vrući – objasnio je stanovnik Fjumicina.

Drugi stanovnik tvrdi da ga je komad krhotine pao na njega i udario ga s bočne strane.

Na snimcima se vide fragmenti aviona, rupe i pukotine na prozorima automobila koje su komadi željeza izazvali.

/SrpskaInfo/

/Video: La Republica/

SERVISNE INFORMACIJE
Tokom dana i popodne pretržno sunčano uz malu ili umjerenu oblačnost i nadprosječno toplo za ovo doba godine. Vjetar slab, južni, jugoistočni i istočni. Najviša dnevna od 23°C do 27°C. U utorak (15.10.): Ujutro pretežno vedro, a u Krajini mjestimično oblačnije, oko rijeka i po kotlinama mjestimič
Planirana isključenja električne energije za 15. 10. 2019.       Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Vrijeme prekida isporuke Početak Završetak TS Trnjaci 1 Jedan NN izlaz 08:00 13:00 TS Hase 2 Jedan NN izlaz 08:00 10:00 TS Amajli
Informacija o vodosnabdijevanju – 14.10. 2019. Zbog priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u Ulici Božidara Žugića u Bijeljini, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu