×

Neke stvari na koje su muškarci u vezama ljubomorni neće vam biti nimalo logične. I njih ponekad muče nesigurnosti, a evo na šta su najčešće ljubomorni.

Foto: N.N.

 

Vaše prijateljice

Dok su neki od samog početka veze ljubomorni na vrijeme koje provodite s prijateljima, kod drugih se ta ljubomora može pojaviti tek kasnije. Naravno, postoje i oni kojima takva druženja nimalo ne smetaju, ali pojedina istraživanja su pokazala da su partneri zaista ponekad ljubomorni na ljude s kojima provodite puno vremena.

Kolege s posla

Ova vrsta ljubomore najčešće se javlja zbog nepoznavanja ljudi s kojima radite pa ih često doživljavaju kao nevidljivu prijetnju.

Vrijeme koje provodite u teretani

Za njega je to mjesto na kojem se mišićavi Apoloni prešetavaju po dvorani i umjesto da vježbaju, nabacuju se upravo vama. Ako imate i ličnog trenera, ljubomora vašeg partnera mogla bi biti još izraženija. No umjesto da odustanete od vježbanja, radije i njega nagovorite na odlaske u teretanu.

Društvene mreže

Pogotovo ako puno vremena provodite na njima. Uznemiriti ga mogu i kasnovečernje poruke ili pozivi, čak i ako vas zove samo kolegica da vam javi da sutra neće doći na posao ili najbolja prijateljica da vam ispriča šta joj se upravo dogodilo.

Vaš hobi

Ako ste maksimalno posvećeni svom hobiju i svaki slobodan trenutak provodite uživajući u njemu, vaš partner bi mogao pokazati znakove ljubomore jer će se vjerovatno osjećati kao da te aktivnosti kradu “vaše vrijeme”.

/Nezavisne/

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro vedro, a tokom dana sunčano i toplo, mjestimično i vruće. Vjetar slab, istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura od 10°C do 16°C, na jugu do 21°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 28°C do 33°C, na jugu i sjeveru do 36°C. U utorak(20.08): Ujutro vedro
Planirana isključenja električne energije za 20. 8. 2019.       Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Vrijeme prekida isporuke Početak Završetak TS Trnjaci 7 Jedan NN izlaz prema Zlatnom klasu 08:00 13:00 TS Ledinci 2 Jedan NN izlaz, dijelovi ulica R
Informacija o vodosnabdijevanju – 19.8.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 08:00 do 14:00 časova, vode neće biti u ulicama: Jasenovačkih mučenika, Marka Miljanova, Metohijska i Loznička u Bijeljini, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice, te u nasel
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu