×

Flojd Mejveder imao je savršenu boksersku karijeru. Dobio je svih 50 profesionalnih borbi, bez ijednog "no contesta", bez ijednog poraza.

Flojd Mejveder | Foto: Instagram
 

To, svakako, znači da nikad nije doživio nokaut. Zato se u ponedjeljak našao u potpuno novoj situaciji kada je završio na podu.

Nije se to dogodilo u ringu, ne bi on to dopustio, nego u košarkaškoj dvorani. Nastupio je na humanitarnoj utakmici, a protivnik mu je "prodao" takvu fintu da je Money pao na zadnjicu.

Mejvederov "krvnik" zove se Leri Vilijams, a poznatiji je pod nadimkom Bone Collector, odnosno Skupljač kostiju, koji je dobio jer svojim driblinzima protivnicima "lomi zglobove".

Radi se o legendi ulične košarke i treneru koji sa svojim pulenima radi na vještini driblanja.

Skupljač kostiju je svoju vještinu pokazao na bokseru na utakmici u dvorani Univerziteta UCLA, u kojoj se igrala humanitarna utakmica za povećanje svijesti o raku među tinejdžerima.

Nekoliko sekundi ga je "vagao", pa krenuo u prodor i naglo se zaustavio, što je izbacilo Mejvedera iz ravnoteže. Vilijams je hladnokrvno pogodio trojku dok je Money ležao na podu i bespomoćno se smijao.

"To su mi najskuplji zglobovi u kolekciji", prokomentarisao je kasnije za TMZ.

Naravno da jesu jer je Mejveder godinama u ili na vrhu ljestvice najbogatijih sportista svijeta, iz čega je nastao i njegov nadimak Money (Novac).

SERVISNE INFORMACIJE
Tokom dana i popodne pretržno sunčano uz malu ili umjerenu oblačnost i nadprosječno toplo za ovo doba godine. Vjetar slab, južni, jugoistočni i istočni. Najviša dnevna od 23°C do 27°C. U utorak (15.10.): Ujutro pretežno vedro, a u Krajini mjestimično oblačnije, oko rijeka i po kotlinama mjestimič
Planirana isključenja električne energije za 15. 10. 2019.       Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Vrijeme prekida isporuke Početak Završetak TS Trnjaci 1 Jedan NN izlaz 08:00 13:00 TS Hase 2 Jedan NN izlaz 08:00 10:00 TS Amajli
Informacija o vodosnabdijevanju – 14.10. 2019. Zbog priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u Ulici Božidara Žugića u Bijeljini, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu