×

Flojd Mejveder imao je savršenu boksersku karijeru. Dobio je svih 50 profesionalnih borbi, bez ijednog "no contesta", bez ijednog poraza.

Flojd Mejveder | Foto: Instagram
 

To, svakako, znači da nikad nije doživio nokaut. Zato se u ponedjeljak našao u potpuno novoj situaciji kada je završio na podu.

Nije se to dogodilo u ringu, ne bi on to dopustio, nego u košarkaškoj dvorani. Nastupio je na humanitarnoj utakmici, a protivnik mu je "prodao" takvu fintu da je Money pao na zadnjicu.

Mejvederov "krvnik" zove se Leri Vilijams, a poznatiji je pod nadimkom Bone Collector, odnosno Skupljač kostiju, koji je dobio jer svojim driblinzima protivnicima "lomi zglobove".

Radi se o legendi ulične košarke i treneru koji sa svojim pulenima radi na vještini driblanja.

Skupljač kostiju je svoju vještinu pokazao na bokseru na utakmici u dvorani Univerziteta UCLA, u kojoj se igrala humanitarna utakmica za povećanje svijesti o raku među tinejdžerima.

Nekoliko sekundi ga je "vagao", pa krenuo u prodor i naglo se zaustavio, što je izbacilo Mejvedera iz ravnoteže. Vilijams je hladnokrvno pogodio trojku dok je Money ležao na podu i bespomoćno se smijao.

"To su mi najskuplji zglobovi u kolekciji", prokomentarisao je kasnije za TMZ.

Naravno da jesu jer je Mejveder godinama u ili na vrhu ljestvice najbogatijih sportista svijeta, iz čega je nastao i njegov nadimak Money (Novac).

SERVISNE INFORMACIJE
Tokom dana sunčano i veoma toplo, uz promjenjljivu dnevnu oblačnost. Кasnije popodne i prema večeri ponegdje u centralnom planinskom pojasu biće uslova za kratkotrajne pljuskove. Na sjeveru i u južnoj polovini zemlje ostaje suvo i sunčano. Vjetar slab i promjenjljiv. Najniža temperatura od 12°C
Planirana isključenja električne energije za 22. 7. 2019.     Elektroenergetski objekat: TS Koviljuše 2 Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz, dio ul. Dušana Radovića  Vrijeme prekida isporuke: 08:00-12:00   Elektroenergetski objekat: TS  Balatun-Meterizi Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz Vrijeme prekida isporuke: 12:00-13:0
Informacija o vodosnabdijevanju – 19.7.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u periodu od 09:00 do 14:30 časova u Ulici Arsenija Čarnojevića, Hilandarskoj, Banjalučkoj i Pantelinskoj u Bijeljini i Bijeljinskoj ulici u Janji, uključujući sve manj
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu