×

Najpoznatija fudbalska navijačica na svijetu Larisa Rikelme ponovo je ukrala svu pažnju na tribinama.

Larisa Rikelme | Foto: Instagram
 

Zgodna Paragvajka bodrila je svoju reprezentaciju u utakmici s Argentinom na Kopa Americi.

Očigledno je Larisa donijela sreću Paragvajcima koji su uspjeli otkinuti bod protiv Mesija i društva i odigrati 1:1. Ma ne samo da su remizirali, imali su i penal za pobjedu, ali nisu uspjeli da daju gol.

Nakon utakmice se na Instagramu zahvalila svima koji su na stadionu u Belo Horizonteu skandirali njeno ime, a reprezentativcima Paragvaja je čestitala na hrabroj i srčanoj igri.

Larisa Rikelme je bila zvijezda Svjetskog prvenstva 2010. godine koje se igralo u Južnoafričkoj Republici, a postala je planetarno popularna  zahvaljujući svojim bujnim grudima i fotografiji na kojoj u poprsju "čuva" mobilni.

Tada je obećala da će se skinuti ako Paragvaj osvoji Svjetsko prvenstvo. Iako se njena reprezentacija oprostila od takmičenja u četvrtfinalu, Larisa se ipak fotografisala za časopis Playboy.

Međutim, ubrzo je nakon SP-a završila svoju navijačku karijeru, jer se 2013. godine udala za fudbalera Džonatana Fabra, rodila kćerkicu i posvetila se porodici. Uz brigu za najmilije, Larisa je nastupila u argentinskoj verziji "Plesa sa zvijezdama" i stigla čak do finala, a okušala se i kao glumica i bloger.

/Nezavisne/

SERVISNE INFORMACIJE
Tokom dana i popodne pretržno sunčano uz malu ili umjerenu oblačnost i nadprosječno toplo za ovo doba godine. Vjetar slab, južni, jugoistočni i istočni. Najviša dnevna od 23°C do 27°C. U utorak (15.10.): Ujutro pretežno vedro, a u Krajini mjestimično oblačnije, oko rijeka i po kotlinama mjestimič
Planirana isključenja električne energije za 15. 10. 2019.       Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Vrijeme prekida isporuke Početak Završetak TS Trnjaci 1 Jedan NN izlaz 08:00 13:00 TS Hase 2 Jedan NN izlaz 08:00 10:00 TS Amajli
Informacija o vodosnabdijevanju – 14.10. 2019. Zbog priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u Ulici Božidara Žugića u Bijeljini, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu