×

Najpoznatija fudbalska navijačica na svijetu Larisa Rikelme ponovo je ukrala svu pažnju na tribinama.

Larisa Rikelme | Foto: Instagram
 

Zgodna Paragvajka bodrila je svoju reprezentaciju u utakmici s Argentinom na Kopa Americi.

Očigledno je Larisa donijela sreću Paragvajcima koji su uspjeli otkinuti bod protiv Mesija i društva i odigrati 1:1. Ma ne samo da su remizirali, imali su i penal za pobjedu, ali nisu uspjeli da daju gol.

Nakon utakmice se na Instagramu zahvalila svima koji su na stadionu u Belo Horizonteu skandirali njeno ime, a reprezentativcima Paragvaja je čestitala na hrabroj i srčanoj igri.

Larisa Rikelme je bila zvijezda Svjetskog prvenstva 2010. godine koje se igralo u Južnoafričkoj Republici, a postala je planetarno popularna  zahvaljujući svojim bujnim grudima i fotografiji na kojoj u poprsju "čuva" mobilni.

Tada je obećala da će se skinuti ako Paragvaj osvoji Svjetsko prvenstvo. Iako se njena reprezentacija oprostila od takmičenja u četvrtfinalu, Larisa se ipak fotografisala za časopis Playboy.

Međutim, ubrzo je nakon SP-a završila svoju navijačku karijeru, jer se 2013. godine udala za fudbalera Džonatana Fabra, rodila kćerkicu i posvetila se porodici. Uz brigu za najmilije, Larisa je nastupila u argentinskoj verziji "Plesa sa zvijezdama" i stigla čak do finala, a okušala se i kao glumica i bloger.

/Nezavisne/

SERVISNE INFORMACIJE
Tokom dana sunčano i veoma toplo, uz promjenjljivu dnevnu oblačnost. Кasnije popodne i prema večeri ponegdje u centralnom planinskom pojasu biće uslova za kratkotrajne pljuskove. Na sjeveru i u južnoj polovini zemlje ostaje suvo i sunčano. Vjetar slab i promjenjljiv. Najniža temperatura od 12°C
Planirana isključenja električne energije za 22. 7. 2019.     Elektroenergetski objekat: TS Koviljuše 2 Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz, dio ul. Dušana Radovića  Vrijeme prekida isporuke: 08:00-12:00   Elektroenergetski objekat: TS  Balatun-Meterizi Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz Vrijeme prekida isporuke: 12:00-13:0
Informacija o vodosnabdijevanju – 19.7.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u periodu od 09:00 do 14:30 časova u Ulici Arsenija Čarnojevića, Hilandarskoj, Banjalučkoj i Pantelinskoj u Bijeljini i Bijeljinskoj ulici u Janji, uključujući sve manj
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu