×

Dr. Mary Rodwell, hipnoterapeut i NLO stručnjak, kaže da je provela godine proučavajući takozvanu "Zvezdanu decu" – rasu hibridnih bića koja su navodno vanzemaljskog porekla.
Po njenim rečima, postoji povećanje broja dece koja tvrde da su vanzemaljci, i to je nezavisno o kontaktu sa medijima.

Ova nova ljudska rasa potiče od otmica i vanzemaljskih eksperimenata, nešto što Rodwell može posredno posvedočiti kroz regresijske terapije koje je vodila s mnogim pacijentima koji su bili oteti od strane "vanzemaljaca."

Iskustva koja su oni podelili su bili dovoljno dobri dokazi da istraživači veruju da nova vrsta hibridnih (vanzemaljskih) ljudi živi među nama to jest, na planeti Zemlji!

Prema tvrdnji Rodvelove oni su unapređeni. Oni imaju sposobnost razmišljanja i zaključivanja daleko iznad proseka. Deca su puno više svesna svesti o multi-dimenzionalnim iskustvima.

Dok su njihovi roditelji u strahu zbog iskustva koja su iznesena od strane njihove dece jer ta deca govore, naravno, o svojim iskustvima.

Jedna stvar koja razlikuje ove ljude od ostatka čovečanstva je drugačija percepcija sveta.

Rodwellova smatra da određeni broj zdravstvenih poremećaja, uključujući Aspergerov sindrom i ADHD koje su dijagnostifikovali kod ove (zvezdane) dece su u stvari znak skrivenih sposobnosti koje izravno proizlaze iz genetske manipulacije od strane tehnološki napredne vanzemaljske rase.

Ako se to dokaže kao istina, takozvana "bezvredna DNA" (otpad DNA) u našem genu može pružiti niz kognitivnih funkcija koje nauka nikada nije proučavala. Za razliku od prošlih decenija, danas imamo mnogo više informacija o tim sindromima.

Međutim, imamo još puno toga za naučiti jer još nemamo dokaze o tome kako jedan gen utiče na druge gene. Uopšteno govoreći, moderna nauka još nije dostigla nivo na kojoj ona može u potpunosti razumeti i objasniti suptilne mehanizme kroz koje se ljudski život stalno nadograđuje.

"Human Genome Project" koji je stvorio profesor Sam Chang, jedan je od prvih stručnjaka koji se zalaže za ideju da je "bezvredna DNA" ustvari vanzemaljskog porekla.

Po njegovim rečima, "ove vanzemaljske sekvence DNA imaju svoje sisteme i odupiru se određenim lekovima”.

Iako evolucija u velikoj meri zavisi o adaptaciji, tim procesima je trebalo hiljade godina da postanu standard. Činjenica da postoji takva velika razlika između dviju uzastopnih generacija, jedino razumno objašnjenje je da mora postojati vanjski faktor odgovoran za ovakvu manipulaciju ljudskog gena.

Ono što mi se još uvek pitamo je da li će čitavo čovečanstvo konačno aktivirati tu "višu inteligenciju" kada jednog dana možda dođu vanzemaljci na zemlji u većem broju ili uopšte dođu. Ili ćemo postati muzejski eksponati uz neandertalaca i izumreti sa našim velikim mozgom i apetitima. I što je najvažnije, da li se mi krećemo prema našem kraju kao rezultat naših želja?

Video u nastavku daje odgovore na neka od ovih pitanja( op aut. možete sami podesiti prevod)

 

/Zanimljivosti dana/

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro vedro, a tokom dana sunčano i toplo, mjestimično i vruće. Vjetar slab, istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura od 10°C do 16°C, na jugu do 21°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 28°C do 33°C, na jugu i sjeveru do 36°C. U utorak(20.08): Ujutro vedro
Planirana isključenja električne energije za 20. 8. 2019.       Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Vrijeme prekida isporuke Početak Završetak TS Trnjaci 7 Jedan NN izlaz prema Zlatnom klasu 08:00 13:00 TS Ledinci 2 Jedan NN izlaz, dijelovi ulica R
Informacija o vodosnabdijevanju – 19.8.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 08:00 do 14:00 časova, vode neće biti u ulicama: Jasenovačkih mučenika, Marka Miljanova, Metohijska i Loznička u Bijeljini, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice, te u nasel
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu