×

Fudbalski klub Radnik je za nastavak lige. U klubu su spremni da ispune sve uslove koje od njih traži Savez, no takođe žele jasan stav Saveza oko toga da li će se liga uopšte igrati.

Foto: FK Radnik Bijeljina/facebook

 

– Što se nas tiče liga bi mogla početi veoma brzo. Ovo što smo mi dobili kao preporuke nije neostvarivo. Potrebno je desetak dana aktivnosti da se ovo ispuni te smo stava da Premijer liga mora biti nastavljena. Činjenica da svi klubovi već obavljaju individulane treninge sa svojim igračima, tako da na stoje priče da će igrači u nastavak ući nespremni. Veoma teško je sada praviti planove za sljedeću sezonu, jer će ove preporuke FS BiH sigurno važiti i za narednu sezonu. Ko ne bude uspio obezbjediti ovakve mjere za mjesec dana, sada, sigurno da ih neće uspjetu obezbjediti ni za narednu sezonu, rekao je za portal Dešavanja u Bijeljini trener Slavko Petrović.

Novi tim menadžer kluba Slavko Petrović, u saradnji sa svojim prvim saradnikom Zoranom Sofrenićem, počeo je razgovore sa trenutnim igračkim kadrom oko produženja saradnje. Damjan Krajišnik bio je želja trenera Petrovića.

– Krajišnik je igrač koji bi se svakako uklopio u moj sistem igre, pratio sam njegov rad, no ovih dana dobio je finansijsku ponudu od Mladosti, za produženje ugovora, kakvu mi u Radniku svakako ne možemo ni blizu ponuditi, kaže Petrović i dodao– Naravno da ćemo ostati u konktaktu sa Krajišnikom te pokušati da ga angažujemo u nekom narednom periodu. Mi smo se dogovorili da jedan od osnovnih zadataka bude povratak igrača koji su ponikli u Semberiji, njihovo angažovanje u klubu, a dovođenjem Stefana Janjića, već smo napravili prvi korak.

/SrpskaInfo/

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena  U petak jutro oblačno, na jugu, i istoku sa kišom, pljuskovima , do podneva padavine se šire na centralne krajeve i delimično istočne.  Tokom dana kiša i pljuskovi, u južnim krajevima uz obilnije padavine, biće uslova za nepogode uz pojačan vetar i pljuskove sa grmljavinom. Kas
Planirana isključenja električne energije za 6. i 8. juni 2020.     06-06-2020 (Subota) Elektroenergetski objekat Područje bez napajanja Početak Završetak DV 10KV PUČILE Pučile, Pučile Polja, Pučile Puhare, Pučile Čvrgići i Novo naselje 08:00 08:30 08-06-2020 (Ponedjeljak)
Informacija o vodosnabdijevanju – 5.6.2020. Zbog priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u naseljima: Hase – Brijesnica i Gornje Crnjelovo. Na svim ostalim lokacijama u gradu i p
HIT NEDJELJE
Predlozi za Hit mjeseca:
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu