×

Španski stručnjak Toni Đerona biće novi selektor muške rukometne reprezentacije Srbije, piše Mozzart Sport.

Foto: Pixabay

 

On će na klupi "Orlova" da nasledi Nenada Peruničića, a još nije poznato kada će se održati njegova promocija u novog kormilara.

Đerona ima 46 godina, trenersku karijeru je počeo u omladinskoj školi Barselone, a kasnije je bio pomoćnik u stručnom štabu prvog tima, kada je za ovaj klub nastupao sadašnji potpredsjednik Rukometnog saveza Srbije Dragan Škrbić.

Donedavno je bio selektor Tunis, sa ovom reprezentacijom je osvojio kontinentalno prvenstvo Afrike, a trenutno je trener francuskog Šartra.

Njegov pomoćnik dugi niz godina je Srbin Zoran Paša Đorđić koji će da mu bude i asistent u stručnom štabu najbolje selekcije srpskih rukometaša.

/SrpskaInfo/

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena  U petak jutro oblačno, na jugu, i istoku sa kišom, pljuskovima , do podneva padavine se šire na centralne krajeve i delimično istočne.  Tokom dana kiša i pljuskovi, u južnim krajevima uz obilnije padavine, biće uslova za nepogode uz pojačan vetar i pljuskove sa grmljavinom. Kas
Planirana isključenja električne energije za 6. i 8. juni 2020.     06-06-2020 (Subota) Elektroenergetski objekat Područje bez napajanja Početak Završetak DV 10KV PUČILE Pučile, Pučile Polja, Pučile Puhare, Pučile Čvrgići i Novo naselje 08:00 08:30 08-06-2020 (Ponedjeljak)
Informacija o vodosnabdijevanju – 5.6.2020. Zbog priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u naseljima: Hase – Brijesnica i Gornje Crnjelovo. Na svim ostalim lokacijama u gradu i p
HIT NEDJELJE
Predlozi za Hit mjeseca:
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu