×

​Međunarodna fudbalska federacja predložila je da se timovima na fudbalskim utakmicama privremeno dozvoli da se izvrši po pet izmjena, umjesto uobičajene tri, saopšteno je iz ovog fudbalskog tijela.

Foto: N.N.
 
 

U saopštenju za Rojters navodi se da cilj predložene promjene da se pomogne usljed potencijalno gustog rasporeda utakmica u pokušaju da se sezone što prije završe kada ponovo počne odigravanje mečeva nakon krize izazvane virusom korona.

Prijedlog mora da odobri Međunarodni odbor fudbalskih saveza /IFAB/, a konačna odluka je na nacionalnim fudbalskim savezima.

"Svakom timu će sada biti pružena mogućnost da iskoristi do pet izmjena tokom utakmice, uz mogućnost dodatne izmjene tokom produžetaka, kada bude potrebno", ističe se u saopštenju.

Iz Fife dodaju da bi izmjene mogle biti izvršene u maksimalno tri navrata, uz period između dva poluvremena.

/Nezavisne/

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena  U petak jutro oblačno, na jugu, i istoku sa kišom, pljuskovima , do podneva padavine se šire na centralne krajeve i delimično istočne.  Tokom dana kiša i pljuskovi, u južnim krajevima uz obilnije padavine, biće uslova za nepogode uz pojačan vetar i pljuskove sa grmljavinom. Kas
Planirana isključenja električne energije za 6. i 8. juni 2020.     06-06-2020 (Subota) Elektroenergetski objekat Područje bez napajanja Početak Završetak DV 10KV PUČILE Pučile, Pučile Polja, Pučile Puhare, Pučile Čvrgići i Novo naselje 08:00 08:30 08-06-2020 (Ponedjeljak)
Informacija o vodosnabdijevanju – 5.6.2020. Zbog priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u naseljima: Hase – Brijesnica i Gornje Crnjelovo. Na svim ostalim lokacijama u gradu i p
HIT NEDJELJE
Predlozi za Hit mjeseca:
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu