×


Fudbaler Velibor Đurić iz Fudbalskog kluba „Radnik“ proglašen je za najboljeg sportistu u 2019. godini na 43. izboru sportiste Grada Bijeljina, koji tradicionalno organizuju „Semberske novine“.

Drugo mjesto pripalo je članu Karate kluba „Panteri“ Luki Vukoviću, a treće karatisti Saši Nediću iz Karate kluba „UNSU“, koji je naveo da mu je nagrada veliki motiv za budući rad.

Četvrto mjesto osvojio je Dušan Veletić, član Bokserskog kluba „Radnik“. Na petu poziciju izabrana je Gordana Ilić iz Džudo sambo kluba „Panter“, na šestom mjestu je Luka Jovanović iz Košarkaškog kluba „Budućnost“. Sedmo mjesto osvojio je Đorđe Đerić iz Rukometnog kluba „Bijeljina“, a osmo mjesto Sofija Krajšumović iz Ženskog fudbalskog kluba „Radnik“. Deveto mjesto pripalo je Tatjani Letić iz Ženskog rukometnog kluba „Radnik“, a deseto mjesto Radenku Tomiću iz Bokserskog kluba „Radnik“.

Za najboljeg trenera proglašen je Aleksandar Beštić (tekvondo), za najboljeg sportskog radnika Bogdan Rankić (rukomet), za najboljeg pedagoga fizičke kulture Velemir Gojković. Najbolja ženska ekipa je Ženski rukometni klub „Radnik“, najbolja muška ekipa Fudbalski klub „Radnik“, dok je za najboljeg sportskog novinara ove godine izabran Dragan Tešić, iz Radija Republike Srpske.

Najperspektivniji mladi sportisti Grada Bijeljina u 2019. godini su Ema Kovač (atletika), Lana Benović (atletika), Milica Vujić (karate), Danijela Mitrović (košarka), Bojana Ostojić (odbojka), Uroš Radan (karate), Nikola Drljić (odbojka) i Luka Vejnović (rukomet).

Najbolji sportista iz reda osoba sa invaliditetom je Predrag Šarenac iz Košarkaškog kluba u kolicima „Bijeljina“.

 

 

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena  Ujutro oblačno sa slabom kišom. Do podneva prestanak padavina i brzo razvedravanje usled pojačanog severozapadnog vetra. Tokom dana promenljivo oblačno vreme uz sunčane periode i vetrovito. Veče pretežno vedro i suvo. Minimalna temperatura od 0°C do 6°C. Najviša dnevna na sjeve
Planirana isključenja električne energije za 1. mart 2020.     Elektroenergetski objekat Područje bez napajanja Početak Završetak DV 10KV EKONOMIJA Naseljena mjesta : Stara ciglana, dio Obarske, Bukovica 09:00 17:00 09:15 17:15
Informacija o vodosnabdijevanju – 28.2.2020. Na svim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno. Još uvijek su pojednostavljene procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mje
HIT NEDJELJE
Izbor za Hit mjeseca
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu