×

Sjajna vest za fudbalsku reprezentaciju Srbije! Napadač Real Madrida Luka Jović se vraća u nacionalni tim i biće na raspolaganju selektoru za prvo naredno okupljanje, koje je ujedno i baraž sa Norveškom u Ligi nacija za Evropsko prvenstvo.

Jović se tokom boravka u Beogradu sreo sa sportskim direktorom Fudbalskog saveza Srbije Vladimirom Matijaševićem, a potom i sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem. Sa obje strane, nesporazum je riješen i zajednički je zaključak da je interes Srbije iznad svih i da je plasman na Evropsko prvenstvo najvažniji cilj.

/SrpskaInfo/

 

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena  U noći na četvrtak oblačno s padavinama, koje će prolazno biti obilne. Uz zahlađenje kiša će preći u susnježicu i snijeg, prvo na zapadu a do jutra i u većini predjela osim juga. Formiraće se manji sniježni pokrivač, u višim predjeloma i umjeren. Ujutro oblačno, prestanak padav
Planirana isključenja električne energije za 27. februar 2020.     Nema planiranih prekida u isporuci električne energije. 
Informacija o vodosnabdijevanju – 27.2.2020. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i izgradnje nove vodovodne linije, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u Ulici Mihajla Pupina u Bijeljini, uključujući sve manje, priključne ulice, kao i u naseljima Has
HIT NEDJELJE
Izbor za Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu