×

Gospodski je trener Partizana dočekao imenovanje svog prijatelja Dejana Stankovića za trenera Crvene zvezde, a posebno je zahvalio Vladanu Milojeviću na rezultatima i odličnom odnosu.

Foto: N.N.
 

Savo Milošević je trenerski posao počeo u klubu čija je legenda - Partizanu. Sada se isto to sprema i u Crvenoj zvezdi, koja treba da imenuje Dejana Stankovića za šefa stručnog štaba.

Zajedničko za njih je to što su obojica legende reprezentacije, ali i veliki prijatelji, tako da ćemo od proljeća imati novu dimenziju najvećeg rivalstva u srpskom sportu.

"Biće to zanimljivo, da vam kažem", počeo je Milošević priču za Telegraf, a onda nastavio.

"Moram ipak da poželim dobrodošlicu velikom prijatelju i bivšem saigraču, iako ćemo u budućnosti biti veliki rivali, ali to ne znači da nećemo ostati veliki prijatelji. Životi i karijere su nam se u prošlosti nekako uvek preplitali, a evo i sada kada smo odabrali trenerski poziv to se nastavilo i ovo je u svakom slučaju novo poglavlje i za mene i za Dejana", rekao je Savo.

Skoro svi su iznenađeni imenovanjem Stankovića, identično kako je bilo i sa vama. Zahtijevi u Zvezdi su veliki, mislite li da on ima materijala za trenera crveno-bijelih?

"Ko ima 'materijala' ako nema Deki?! Naravno, biće mu, kako i meni u uostalom, potrebno mnogo rada i odricanja, jer pritisak je veliki, ali sam uveren da će se snaći, jer ima karakter pobednika i želju da uči i napreduje", rekao je Milošević.

Trener Partizana posebno je istakao odličan odnos sa Vladanom Milojevićem, kome je javno zahvalio na svemu što je uradio za srpski fudbal.

"To je nešto što želim posebno da apostrofiram. Želim da zahvalim Vladanu Milojeviću za sve što je uradio za srpski fudbal i čestitam mu na svemu što se postigao sa Crvenom zvezdom u proteklom periodu, kao i na odličnom odnosu koji smo imali, a koji nije narušio ni rivalitet dva kluba. Želim mu puno sreće i uspeha u budućnosti, za trenere i ljude kao što je Vlada će uvek biti posla, u to sam sasvim uveren", rekao je Milošević.

/Nezavisne/

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena  U noći na četvrtak oblačno s padavinama, koje će prolazno biti obilne. Uz zahlađenje kiša će preći u susnježicu i snijeg, prvo na zapadu a do jutra i u većini predjela osim juga. Formiraće se manji sniježni pokrivač, u višim predjeloma i umjeren. Ujutro oblačno, prestanak padav
Planirana isključenja električne energije za 27. februar 2020.     Nema planiranih prekida u isporuci električne energije. 
Informacija o vodosnabdijevanju – 27.2.2020. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i izgradnje nove vodovodne linije, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u Ulici Mihajla Pupina u Bijeljini, uključujući sve manje, priključne ulice, kao i u naseljima Has
HIT NEDJELJE
Izbor za Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu