×

Odbojkaški klub "Mladi radnik" iz Požarevca odustao je od učešća na BVA kupu, koji će se održati u Strumici, jer ne želi da se sretne protiv kosovske "Prištine", saopšteno je iz Odbojkaškog saveza Srbije.

Foto: Ilustracija
 

Kako se navodi, predsjednik kluba Laza Ristić obavijestio je OSS da postoji mogućnost da se voljom žrijeba sastanu sa "Prištinom", pa ne žele da do takvog susreta dođe.

Sem "Strumice" i "Prištine", na turniru učestvuje "Tokat Beledije" iz Turske.

Osvajač BVA Kupa u konkurenciji odbojkaša igraće u 2. kolu Kupa izazivača protiv mađarske "Kazinbarcike" (13. i 27. novembra).

/Nezavisne/

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena  U noći na četvrtak oblačno s padavinama, koje će prolazno biti obilne. Uz zahlađenje kiša će preći u susnježicu i snijeg, prvo na zapadu a do jutra i u većini predjela osim juga. Formiraće se manji sniježni pokrivač, u višim predjeloma i umjeren. Ujutro oblačno, prestanak padav
Planirana isključenja električne energije za 27. februar 2020.     Nema planiranih prekida u isporuci električne energije. 
Informacija o vodosnabdijevanju – 27.2.2020. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i izgradnje nove vodovodne linije, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u Ulici Mihajla Pupina u Bijeljini, uključujući sve manje, priključne ulice, kao i u naseljima Has
HIT NEDJELJE
Izbor za Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu