×

Ekipa Partizana sutra uveče (21 čas) dočekuje AZ Alkmar u meču 1. kola grupe L Lige Evrope. Crno-bijeli će da budu kompletni u ovom susretu, što je obradovalo trenera Savu Miloševića.

Foto: Nenad Mihajlović/RAS Srbija

 

– U pauzi smo dodatno radili na nekim stvarima, prije svega mislim na fizičku pripremu. Nekako smo uspjeli da na proteklom treningu imamo sve igrače, bez povrijeđenih, tako da ćemo biti kompletni. Juče sam lupao čaše tu pored stadiona da otjeram maler. Ispred nas je žestok ritam, igraćemo u ritmu četvrtak-nedjelja. Sigurno će biti promjena u ekipi u zavisnosti s kim se sastajemo, a dobro je što imamo sve fudbalere na raspolaganju i različite opcije – istakao je Milošević.

On je dodao da je sa saradnicima iz stručnog štaba dobro analizirao igru protivnika.

– Analizirali AZ Alkmar dobro, moj pomoćnik Cvetković je gledao njihovu proteklu utakmicu, tako da imamo jasnu sliku šta nas čeka. Sa igračima pričali o rivalu, a imaćemo i video analizu. Očekujem da pružimo maksimum, ako tako bude možemo da očekujemo povoljan rezultat. AZ je tipičan primjer holandskog fudbala, ekipa koja ne odustaje od igre ni u jednoj fazi, igaju na svakom dijelu terena, ofanzivno su orjentisani, vrše pritisak, tako igra većina holandskih klubova, pa i sama reprezentacija – dodao je strateg beogradskog tima.

Desni bek Nemanja Miletić je optimista po pitanju ishoda meča.

– Moja očekivanja su uvek velika, analizirali smo Alkmari još ćemo ih dodatno upoznati. Gledali smo utakmicu protiv Sparte u kojoj su pobijedili 5:1, ali vidjeli smo da imaju nekih mana, jer je njihov protivnik promašio nekoliko stopostotnih prilika. Očekujem pravu utakmicu, a milsim da možemo da ih pobijedimo. Imam dobar osjećaj, ne samo kada je u pitanju ova utakmica, nego i sveukupno grupa u kojoj smo i smatram da možemo proći dalje – smatra Miletić.

/SrpskaInfo/

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena  U noći na četvrtak oblačno s padavinama, koje će prolazno biti obilne. Uz zahlađenje kiša će preći u susnježicu i snijeg, prvo na zapadu a do jutra i u većini predjela osim juga. Formiraće se manji sniježni pokrivač, u višim predjeloma i umjeren. Ujutro oblačno, prestanak padav
Planirana isključenja električne energije za 27. februar 2020.     Nema planiranih prekida u isporuci električne energije. 
Informacija o vodosnabdijevanju – 27.2.2020. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i izgradnje nove vodovodne linije, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u Ulici Mihajla Pupina u Bijeljini, uključujući sve manje, priključne ulice, kao i u naseljima Has
HIT NEDJELJE
Izbor za Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu