×

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević je odlučio da pripreme za Mundobasket nastavi 14 igrača, a u završnoj fazi u timu neće biti Dejan Todorović, Aleksa Avramović i Nikola Jovanović.

Foto: Sedat Suna/EPA

 

To znači da za mjesto na Svjetskom kupu konkurišu Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov i Boban Marjanović.

Srbija u subotu u beogradskoj Areni od 21.00 sat igra protiv Litvanije, a sa istim rivalom izabranici Aleksandra Đorđevića igraće 12. avgusta u Kaunasu.

Nakon toga “orlovi” će od 16. do 18. avgusta da učestvuju na „Akropolis kupu“, a rivali će da im budu selekcije Grčke, Italije i Turske.

Srpski košarkaši 20. avgusta putuju u Kinu, gdje će imati poslednje tri provjere pred Svjetsko prvenstvo – u Šenjanguu će 23. avgusta igrati sa Italijom, dva dana kasnije sa Novim Zelandom i na kraju 27. avgusta sa Francuskom.

Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića iz Šenjanga putuju u Fošan, gde 31. avgusta u 9.30 po srednjeevropskom vremenu utakmicom grupe D sa Angolom otvaraju Svetsko prvenstvo, pored koje su im rivali još Filipini i Italija.

Selektor Đorđević je prethodno izjavio da će konačni spisak od 12 igrača saopštiti neposredno pred početak Svjetskog prvenstva.

/SrpskaInfo/

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro vedro, a tokom dana sunčano i toplo, mjestimično i vruće. Vjetar slab, istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura od 10°C do 16°C, na jugu do 21°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 28°C do 33°C, na jugu i sjeveru do 36°C. U utorak(20.08): Ujutro vedro
Planirana isključenja električne energije za 20. 8. 2019.       Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Vrijeme prekida isporuke Početak Završetak TS Trnjaci 7 Jedan NN izlaz prema Zlatnom klasu 08:00 13:00 TS Ledinci 2 Jedan NN izlaz, dijelovi ulica R
Informacija o vodosnabdijevanju – 19.8.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 08:00 do 14:00 časova, vode neće biti u ulicama: Jasenovačkih mučenika, Marka Miljanova, Metohijska i Loznička u Bijeljini, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice, te u nasel
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu