×

Na stazi u Tobutu kod Lopara za vikend 6. i 7. jula biće održano otvoreno prvenstvo Republike Srpske i šampionat BiH u auto-trkama na brdskim stazama "Lopare 19", najavljeno je opštinske uprave.

Organizatori sedmih brdskih trka su Auto-moto klub "Optima motorsport" iz Bijeljine i Sportski auto-moto savez Republike Srpske, a generalni pokrovitelj je opština Lopare.

U subotu će biti vršen tehnički prijem vozila i verifikacija vozača, kao i dvije trening vožnje, koje se mjere za startnu poziciju.

Otvaranje manifestacije najavljeno je za nedjelju, 7. jul, u 11.00 časova, a proglašenje pobjednika i dodjela nagrada i pehara biće održani u Centru za kulturu i informisanje u Loparama.

Organizatori ove godine očekuju učešće 30 automobila iz Republike Srpske, Federacije BiH i zemalja okruženja, a novost je da će rezultati trke biti uživo dostupni na internetu.

/InfoBijeljina/

 

SERVISNE INFORMACIJE
Tokom dana i popodne pretržno sunčano uz malu ili umjerenu oblačnost i nadprosječno toplo za ovo doba godine. Vjetar slab, južni, jugoistočni i istočni. Najviša dnevna od 23°C do 27°C. U utorak (15.10.): Ujutro pretežno vedro, a u Krajini mjestimično oblačnije, oko rijeka i po kotlinama mjestimič
Planirana isključenja električne energije za 15. 10. 2019.       Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Vrijeme prekida isporuke Početak Završetak TS Trnjaci 1 Jedan NN izlaz 08:00 13:00 TS Hase 2 Jedan NN izlaz 08:00 10:00 TS Amajli
Informacija o vodosnabdijevanju – 14.10. 2019. Zbog priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u Ulici Božidara Žugića u Bijeljini, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu