×

Na stazi u Tobutu kod Lopara za vikend 6. i 7. jula biće održano otvoreno prvenstvo Republike Srpske i šampionat BiH u auto-trkama na brdskim stazama "Lopare 19", najavljeno je opštinske uprave.

Organizatori sedmih brdskih trka su Auto-moto klub "Optima motorsport" iz Bijeljine i Sportski auto-moto savez Republike Srpske, a generalni pokrovitelj je opština Lopare.

U subotu će biti vršen tehnički prijem vozila i verifikacija vozača, kao i dvije trening vožnje, koje se mjere za startnu poziciju.

Otvaranje manifestacije najavljeno je za nedjelju, 7. jul, u 11.00 časova, a proglašenje pobjednika i dodjela nagrada i pehara biće održani u Centru za kulturu i informisanje u Loparama.

Organizatori ove godine očekuju učešće 30 automobila iz Republike Srpske, Federacije BiH i zemalja okruženja, a novost je da će rezultati trke biti uživo dostupni na internetu.

/InfoBijeljina/

 

SERVISNE INFORMACIJE
Tokom dana sunčano i veoma toplo, uz promjenjljivu dnevnu oblačnost. Кasnije popodne i prema večeri ponegdje u centralnom planinskom pojasu biće uslova za kratkotrajne pljuskove. Na sjeveru i u južnoj polovini zemlje ostaje suvo i sunčano. Vjetar slab i promjenjljiv. Najniža temperatura od 12°C
Planirana isključenja električne energije za 22. 7. 2019.     Elektroenergetski objekat: TS Koviljuše 2 Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz, dio ul. Dušana Radovića  Vrijeme prekida isporuke: 08:00-12:00   Elektroenergetski objekat: TS  Balatun-Meterizi Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz Vrijeme prekida isporuke: 12:00-13:0
Informacija o vodosnabdijevanju – 19.7.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u periodu od 09:00 do 14:30 časova u Ulici Arsenija Čarnojevića, Hilandarskoj, Banjalučkoj i Pantelinskoj u Bijeljini i Bijeljinskoj ulici u Janji, uključujući sve manj
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu