×

Trijumfom ekipe "Caffe Sunrise" iz Bijeljine u seniorskoj konkurenciji u Slovačkoj, grad Sered, u petak, završen je turnir u uličnom basketu, koji je okupio 12 ekipa.

Za ekipu "Caffe Sunrise" igrali su članovi 3x3 basket kluba Bijeljina, koju čine Milan Kajmaković, Nebojša Erkić, Jovica Kecman i Savo Rikić.

"Ovo u pitanju liga centralne Evrope. Osvajanjem prvog mjesta smo se plasirali na završni turnir. Učestvovalo je 12 ekipa, i to iz Češke, Slovačke, Austrije i Mađarske", rekao je Milan Kajmaković za InfoBijeljina.

Kajmaković je dodao i da je turnir bio izjednačenog kvaliteta u pogledu ekipa.

"Što se tiče učešća po grupama, tu smo relativno lako prošli, dok su polufinale i finale bili jako teški mečevi. Naročito težak meč bio je finalni, gdje smo dobili ekipu domacina Letný vánok Besteron na produžetke, te je konačni rezultat bio 20:19", zaključio je na kraju Kajmaković.

Momci iz Bijeljine su iskoristili priliku da se zahvale organizatorima turnira, koji je, prema njihovim riječima, bio na vrhunskom nivou.

/Info Bijeljina/

SERVISNE INFORMACIJE
U subotu (24.08): Ujutro promjenjljivo do pretežno oblačno na zapadu i sjeveru, u ostalim predjelima s umjerenom oblačnošću, a na jugu vedro. Tokom dana sunčano i sa sunčanim intervalima, uz promjenjljivu oblačnost i rast oblaka nestabilnosti. Popodne sa mjestimičnim pljuskovima i rijeđom grmljavi
Planirana isključenja električne energije za 25. 8. 2019.     Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Vrijeme prekida isporuke Početak    Završetak DV 10 kV Novo selo Naseljena mjesta: Popovi, Dijelovi, Novo Selo, ulica Dimitrija Tucovića od semafora prema Žitoprometu,i dio ul
Informacija o vodosnabdijevanju – 23.8.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u ulicama: Vasilija Ostroškog, Petra Lubarde, V
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu