×

Trijumfom ekipe "Caffe Sunrise" iz Bijeljine u seniorskoj konkurenciji u Slovačkoj, grad Sered, u petak, završen je turnir u uličnom basketu, koji je okupio 12 ekipa.

Za ekipu "Caffe Sunrise" igrali su članovi 3x3 basket kluba Bijeljina, koju čine Milan Kajmaković, Nebojša Erkić, Jovica Kecman i Savo Rikić.

"Ovo u pitanju liga centralne Evrope. Osvajanjem prvog mjesta smo se plasirali na završni turnir. Učestvovalo je 12 ekipa, i to iz Češke, Slovačke, Austrije i Mađarske", rekao je Milan Kajmaković za InfoBijeljina.

Kajmaković je dodao i da je turnir bio izjednačenog kvaliteta u pogledu ekipa.

"Što se tiče učešća po grupama, tu smo relativno lako prošli, dok su polufinale i finale bili jako teški mečevi. Naročito težak meč bio je finalni, gdje smo dobili ekipu domacina Letný vánok Besteron na produžetke, te je konačni rezultat bio 20:19", zaključio je na kraju Kajmaković.

Momci iz Bijeljine su iskoristili priliku da se zahvale organizatorima turnira, koji je, prema njihovim riječima, bio na vrhunskom nivou.

/Info Bijeljina/

SERVISNE INFORMACIJE
U subotu (15.06): Ujutro vedro, a tokom dana sunčano i vruće. I dalje visok indeks UV zračenja uz lokalno malu oblačnost.  Jutarnja temperatura od 16°C do 21°C. Najviša dnevna temperatura od 32°C do 37°C. U nedjelju (16.06): Ujutro vedro, a tokom prijepodneva sunčano i vruće. Tokom dana jak razvo
Planirana isključenja električne energije u ponedeljak, 17. 6. 2019:       Elektroenergetski objekat: TS D. Brodac 2 Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz Vrijeme prekida isporuke: 08:30-12:00   Elektroenergetski objekat: TS  D. Brodac-škola Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz Vrijeme prekida isporuke: 12:00-14:00   Elektroe
Informacija o vodosnabdijevanju – ponedeljak, 17.6.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u Lozničkoj ulici u Bijeljini, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice, te u naseljima: Pučile i Amajlije. Usljed nestanka e
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu