×

U nedjelju je u Banjaluci, u sali Fakulteta za fizičku kulturu, održano republičko takmičenje u gimanstici, na kome su učestvovale i djevojčice iz Gimnastičkog kluba "BE-EN" iz Bijeljine.

Foto: BijeljinaDanas
 

Mlade bijeljinske gimnastičarke su se takmičile u kategoriji djece do sedam godina (mlađe kadetkinje) i osvojile drugo mjesto.

Ekipu su činile: Andrea Antić, Tamara Antić, Saška Simić, Iva Radovanović, Sofija Marković, Maja Čuturić i Dunja Sekulić.

Njihov trener je profesor Mlađen Jakovljević, bivši reprezentativac Jugoslavije u gimnastici.

-Takmičenje je bilo odlično, nosimo jako lijepe utiske, čestitamo domaćinu na dobroj organizaciji. Naše takmičarke su osvojile sjajno drugo mjesto u konkurenciji stotinjak učesnika, rekao je Jakovljević za Bijeljina danas.

Gimnasticki klub "Be-en" osnovan je 2017. godine, sa ciljem da djeca dobiju mogućnost da pravilno rastu i da se razvijaju u spretne i snažne mlade ljude, i da se usmjere ka zdravom načinu života.

/InfoBijeljina/

SERVISNE INFORMACIJE
U subotu (15.06): Ujutro vedro, a tokom dana sunčano i vruće. I dalje visok indeks UV zračenja uz lokalno malu oblačnost.  Jutarnja temperatura od 16°C do 21°C. Najviša dnevna temperatura od 32°C do 37°C. U nedjelju (16.06): Ujutro vedro, a tokom prijepodneva sunčano i vruće. Tokom dana jak razvo
Planirana isključenja električne energije u ponedeljak, 17. 6. 2019:       Elektroenergetski objekat: TS D. Brodac 2 Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz Vrijeme prekida isporuke: 08:30-12:00   Elektroenergetski objekat: TS  D. Brodac-škola Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz Vrijeme prekida isporuke: 12:00-14:00   Elektroe
Informacija o vodosnabdijevanju – ponedeljak, 17.6.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u Lozničkoj ulici u Bijeljini, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice, te u naseljima: Pučile i Amajlije. Usljed nestanka e
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu