×

U nedjelju je u Banjaluci, u sali Fakulteta za fizičku kulturu, održano republičko takmičenje u gimanstici, na kome su učestvovale i djevojčice iz Gimnastičkog kluba "BE-EN" iz Bijeljine.

Foto: BijeljinaDanas
 

Mlade bijeljinske gimnastičarke su se takmičile u kategoriji djece do sedam godina (mlađe kadetkinje) i osvojile drugo mjesto.

Ekipu su činile: Andrea Antić, Tamara Antić, Saška Simić, Iva Radovanović, Sofija Marković, Maja Čuturić i Dunja Sekulić.

Njihov trener je profesor Mlađen Jakovljević, bivši reprezentativac Jugoslavije u gimnastici.

-Takmičenje je bilo odlično, nosimo jako lijepe utiske, čestitamo domaćinu na dobroj organizaciji. Naše takmičarke su osvojile sjajno drugo mjesto u konkurenciji stotinjak učesnika, rekao je Jakovljević za Bijeljina danas.

Gimnasticki klub "Be-en" osnovan je 2017. godine, sa ciljem da djeca dobiju mogućnost da pravilno rastu i da se razvijaju u spretne i snažne mlade ljude, i da se usmjere ka zdravom načinu života.

/InfoBijeljina/

SERVISNE INFORMACIJE
U subotu (24.08): Ujutro promjenjljivo do pretežno oblačno na zapadu i sjeveru, u ostalim predjelima s umjerenom oblačnošću, a na jugu vedro. Tokom dana sunčano i sa sunčanim intervalima, uz promjenjljivu oblačnost i rast oblaka nestabilnosti. Popodne sa mjestimičnim pljuskovima i rijeđom grmljavi
Planirana isključenja električne energije za 25. 8. 2019.     Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Vrijeme prekida isporuke Početak    Završetak DV 10 kV Novo selo Naseljena mjesta: Popovi, Dijelovi, Novo Selo, ulica Dimitrija Tucovića od semafora prema Žitoprometu,i dio ul
Informacija o vodosnabdijevanju – 23.8.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u ulicama: Vasilija Ostroškog, Petra Lubarde, V
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu