×

Manifestacija sportsko-zabavnog karaktera za djecu "Jaffa Igre bez granica" biće održana u subotu u OŠ "Vuk Karadžić" u Bijeljini od 11 do 15 časova, a u nedjelju u Brčkom u sali Tehničke škole od 13 do 17 časova, rečeno je na promociji ovog takmičenja u multimedijalnoj sali RTRS u Banjaluci.

Na takmičenju će u oba grada učestvovati oko 1.000 mališana osnovnoškolskog uzrasta.

Osim osnovaca i djece iz vrtića, nastupiće i mališani s poteškoćama u razvoju iz Bijeljine i Brčkog, kojima će biti doniran dio sredstava.

Putujući karavan "Jaffa Igre bez granica" ove godine posjetiće osam gradova širom BiH, a igre su već održane u Prnjavoru i Tuzli.

"Želimo da vratimo prave vrijednosti tima, timskog rada i kako je to zapravo učestvovati u nekoj ekipi, da privolimo mališane da se zabave, osjete drugarstvo, a zdravlje djece je prioritet", rekla je Željka Gajić, koordinatorka projekta, i dodala da su igre besplatne za svu djecu.

Milica Kondić, portparol "M:tela", koji je jedan od velikih prijatelja manifestacije, rekla je da ova kompanija pokušava da kroz svoje društveno odgovorno djelovanje podrži što više manifestacija, a posebno su ponosni kad su to manifestacije koje su posvećene djeci.

Poslije Bijeljine i Brčkog, ovo sportsko-zabavno takmičenje, koje je već osvojilo srca svih mališana, biće održano i 29. septembra u Trebinju, 13. oktobra u Mostaru, 24. novembra u Sarajevu i 15. decembra u Banjaluci.

Generalni sponzor manifestacije je kompanija "Jaffa" iz Crvenke, a ostali sponzori su "M:tel", "Beko", "Vivia", "Pulse", "Bosnalijek", "Gatarić" i "Manja". Generalni medijski pokrovitelj je RTRS.

/Nezavisne novine/

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro oblačno sa uglavnom slabom kišom u većini krajeva, a tokom dana i popodne biće i lokalnih pljuskova sa grmljavinom uglavnom u centralnim i istočnim krajevima. Prema večeri padavine jačaju. Vetar je slab do umeren, južni. Jutarnja temperatura od 12°C do 16°C, na planinama od 8°C.Najviša dn
Planirana isključenja električne energije za 23. 9. 2019.       Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Vrijeme prekida isporuke Početak    Završetak DV 10 kV Ekonomija Ulice: Vladike Nikolaja, Đakona Avakuma, Mačvanska, Cerska, Laze Kostića, Kosovke djevojke, Stefana Dečansko
Informacija o vodosnabdijevanju – 23. 9. 2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, priključenja novih korisnika i izgradnje nove vodovodne linije, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u ulicama Vladimira Gaćinovića i Teodora Sofrenića u Bijelj
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu