×

Manifestacija sportsko-zabavnog karaktera za djecu "Jaffa Igre bez granica" biće održana u subotu u OŠ "Vuk Karadžić" u Bijeljini od 11 do 15 časova, a u nedjelju u Brčkom u sali Tehničke škole od 13 do 17 časova, rečeno je na promociji ovog takmičenja u multimedijalnoj sali RTRS u Banjaluci.

Na takmičenju će u oba grada učestvovati oko 1.000 mališana osnovnoškolskog uzrasta.

Osim osnovaca i djece iz vrtića, nastupiće i mališani s poteškoćama u razvoju iz Bijeljine i Brčkog, kojima će biti doniran dio sredstava.

Putujući karavan "Jaffa Igre bez granica" ove godine posjetiće osam gradova širom BiH, a igre su već održane u Prnjavoru i Tuzli.

"Želimo da vratimo prave vrijednosti tima, timskog rada i kako je to zapravo učestvovati u nekoj ekipi, da privolimo mališane da se zabave, osjete drugarstvo, a zdravlje djece je prioritet", rekla je Željka Gajić, koordinatorka projekta, i dodala da su igre besplatne za svu djecu.

Milica Kondić, portparol "M:tela", koji je jedan od velikih prijatelja manifestacije, rekla je da ova kompanija pokušava da kroz svoje društveno odgovorno djelovanje podrži što više manifestacija, a posebno su ponosni kad su to manifestacije koje su posvećene djeci.

Poslije Bijeljine i Brčkog, ovo sportsko-zabavno takmičenje, koje je već osvojilo srca svih mališana, biće održano i 29. septembra u Trebinju, 13. oktobra u Mostaru, 24. novembra u Sarajevu i 15. decembra u Banjaluci.

Generalni sponzor manifestacije je kompanija "Jaffa" iz Crvenke, a ostali sponzori su "M:tel", "Beko", "Vivia", "Pulse", "Bosnalijek", "Gatarić" i "Manja". Generalni medijski pokrovitelj je RTRS.

/Nezavisne novine/

SERVISNE INFORMACIJE
U subotu (15.06): Ujutro vedro, a tokom dana sunčano i vruće. I dalje visok indeks UV zračenja uz lokalno malu oblačnost.  Jutarnja temperatura od 16°C do 21°C. Najviša dnevna temperatura od 32°C do 37°C. U nedjelju (16.06): Ujutro vedro, a tokom prijepodneva sunčano i vruće. Tokom dana jak razvo
Planirana isključenja električne energije u ponedeljak, 17. 6. 2019:       Elektroenergetski objekat: TS D. Brodac 2 Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz Vrijeme prekida isporuke: 08:30-12:00   Elektroenergetski objekat: TS  D. Brodac-škola Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz Vrijeme prekida isporuke: 12:00-14:00   Elektroe
Informacija o vodosnabdijevanju – ponedeljak, 17.6.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u Lozničkoj ulici u Bijeljini, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice, te u naseljima: Pučile i Amajlije. Usljed nestanka e
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu