×

Na 63. kadetskom i omladinskom šahovskom prvenstvu Republike Srpske, održanom od 12. do 14. aprila u Dvorovima kod Bijeljine, učestvovalo 156 takmičara iz cijele Republike Srpske. Veliki uspjeh na ovom takmičenju ostvarili su šahisti iz bijeljinskog kluba "Svetozar Gligorić", saopšteno je iz ovog šahovskog kluba.

"Naša djeca, predvođena zlatnim Radom Milovanovićom, osvojila su 6 medalja, najviše u Republici Srpskoj", navode u ŠK „Svetozar Gligorić".

Na prvenstvu je ispred kluba učestvovao 31 takmičar, a medalje, osim Milovanovića, su osvojili Anja Đurić, Anastasija Stankić, Đurđica Kozomara, Uroš Lalović, Maša Arsenović. 

"Pravo učešća na prvenstvu Bosne i Hercegovine, koje se ove godine organizuje u Dvorovima od 9. do 12. maja, steklo je desetoro naše djece", izjavio je Vlado Stojanović, međunarodni šahovski sudija.

Kadetsko i omladinsko prvenstvo Republike Srpske u šahu oržano je u organizaciji Šahovskog saveza Republike Srpske, Šahovskog kluba "Svetozara Gligorić" i Šah kluba "Panteri".

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro vedro, a tokom dana sunčano i toplo, mjestimično i vruće. Vjetar slab, istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura od 10°C do 16°C, na jugu do 21°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 28°C do 33°C, na jugu i sjeveru do 36°C. U utorak(20.08): Ujutro vedro
Planirana isključenja električne energije za 20. 8. 2019.       Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Vrijeme prekida isporuke Početak Završetak TS Trnjaci 7 Jedan NN izlaz prema Zlatnom klasu 08:00 13:00 TS Ledinci 2 Jedan NN izlaz, dijelovi ulica R
Informacija o vodosnabdijevanju – 19.8.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 08:00 do 14:00 časova, vode neće biti u ulicama: Jasenovačkih mučenika, Marka Miljanova, Metohijska i Loznička u Bijeljini, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice, te u nasel
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu