×

Na 63. kadetskom i omladinskom šahovskom prvenstvu Republike Srpske, održanom od 12. do 14. aprila u Dvorovima kod Bijeljine, učestvovalo 156 takmičara iz cijele Republike Srpske. Veliki uspjeh na ovom takmičenju ostvarili su šahisti iz bijeljinskog kluba "Svetozar Gligorić", saopšteno je iz ovog šahovskog kluba.

"Naša djeca, predvođena zlatnim Radom Milovanovićom, osvojila su 6 medalja, najviše u Republici Srpskoj", navode u ŠK „Svetozar Gligorić".

Na prvenstvu je ispred kluba učestvovao 31 takmičar, a medalje, osim Milovanovića, su osvojili Anja Đurić, Anastasija Stankić, Đurđica Kozomara, Uroš Lalović, Maša Arsenović. 

"Pravo učešća na prvenstvu Bosne i Hercegovine, koje se ove godine organizuje u Dvorovima od 9. do 12. maja, steklo je desetoro naše djece", izjavio je Vlado Stojanović, međunarodni šahovski sudija.

Kadetsko i omladinsko prvenstvo Republike Srpske u šahu oržano je u organizaciji Šahovskog saveza Republike Srpske, Šahovskog kluba "Svetozara Gligorić" i Šah kluba "Panteri".

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro promjenljivo i pretežno oblačno i uglavnom suvo. Tokom dana promjenjljivo uz sunčane intervale, a popodne nestabilno, mjestimično sa kišom ili pljuskovima na istoku i sjeveroistoku. Dnevna temperatura u blagom opadanju. Minimalna temperatura vazduha od 6°C do 11°C, na planinama od 3°C. Na
Planirana isključenja električne energije u četvrtak, 23. 5. 2019:       Elektroenergetski objekat: TS Cik-cak Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz ulica Zmaj Jovina Vrijeme prekida isporuke: 08:00-10:00   Elektroenergetski objekat: TS D. Bukovica 3 Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz prema Tešanovićima Vrijeme prekida isporu
Informacija o vodosnabdijevanju – srijeda, 22.05.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u periodu od 09:00 do 14:30 časova u ulicama Svetog Save, Stefana Dečanskog i Neznanih junaka u Bijeljini, Meše Selimovića u Janji, uključujući sve manje priklj
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu