×

Ivana Spanović, najbolja srpska atletičarka, izjavila je da nijednog trenutka nije sumnjala da će na dvoranskom prvenstvu Evrope osvojiti treće uzastopno zlato.
"Bez većeg opterećenja smo ušli u zimske pripreme i sezonu, sa svega par takmičenja gde sam morala da vratim oštrinu i stari osećaj na velikim takmičenjima. Kada je počelo finale videla sam da ne mogu da jurim rezultat za koji sam mislila da sam spremna i onda sam se okrenula da izvedem jedan skok koji će mi biti dovoljan da odnesem pobedu. Bila sam uverena da ću uspeti. Nije moglo nikako drugačije, sem da takmićenje zavšsim treći put zaredom kao dvoranska prvakinja", rekla je Spanovićeva na proslavi Atletskog saveza.

Ona je iskoristila priliku da čestita kolegi iz reprezentacije Stranjihi Jovančeviću, koji je takođe u skoku u dalj osvojio bronzu, svoju prvu medalju na velikim takmičenja.

"Moram da iskažem sreću što je Strahinja osvojio medalju. Neko sam ko razume, trud i zalaganje. Hvala Bogu da mu se i sreća osmehnula, da skoči najbolje kad je najpotrebnije. Znam kakav je osećaj osvojiti prvu medalju, želim i da mu ne bude poslednja", rekla je Ivana.

Španovićeva se zahvalila svima koji su učestvovali u uspehu atletičara na dvoranskom EP u Glazgovu, a najviše svom timu i treneru Goranu Obradoviću.

/B92/

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro umjereno i pretežno oblačno i suvo. Tokom dana promjenljivo uz duže sunčane intervale. Popodne uz razvoj oblaka nestabilno pa će biti uslova za mjestimično kišu ili pljuskove sa grmljavinom u Hercegovini i na istoku. Vjetar slab do umjeren, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura
Planirana isključenja električne energije u ponedeljak, 27. 5. 2019:       Elektroenergetski objekat: DV 10 kV Patkovača Područje bez napajanja: Patkovača Vrijeme prekida isporuke: 08:30-08:45 i 11:00-11:15   Elektroenergetski objekat: DV 10kV Patkovača -posle rastavljača R-207 Područje bez napajanja: Ljeskovac Vrijeme prekida isp
Informacija o vodosnabdijevanju – petak, 24.05.2019. Zbog otklanjanja kvara i blindiranja novog vodovodnog priključka, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Srpske Dobrovoljačke Garde, Trg Đenerala Draže, 2. aprila, Braće Gavrić i Vojvode Stepe u Bijeljini, uključuj
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu