×

Ivana Spanović, najbolja srpska atletičarka, izjavila je da nijednog trenutka nije sumnjala da će na dvoranskom prvenstvu Evrope osvojiti treće uzastopno zlato.
"Bez većeg opterećenja smo ušli u zimske pripreme i sezonu, sa svega par takmičenja gde sam morala da vratim oštrinu i stari osećaj na velikim takmičenjima. Kada je počelo finale videla sam da ne mogu da jurim rezultat za koji sam mislila da sam spremna i onda sam se okrenula da izvedem jedan skok koji će mi biti dovoljan da odnesem pobedu. Bila sam uverena da ću uspeti. Nije moglo nikako drugačije, sem da takmićenje zavšsim treći put zaredom kao dvoranska prvakinja", rekla je Spanovićeva na proslavi Atletskog saveza.

Ona je iskoristila priliku da čestita kolegi iz reprezentacije Stranjihi Jovančeviću, koji je takođe u skoku u dalj osvojio bronzu, svoju prvu medalju na velikim takmičenja.

"Moram da iskažem sreću što je Strahinja osvojio medalju. Neko sam ko razume, trud i zalaganje. Hvala Bogu da mu se i sreća osmehnula, da skoči najbolje kad je najpotrebnije. Znam kakav je osećaj osvojiti prvu medalju, želim i da mu ne bude poslednja", rekla je Ivana.

Španovićeva se zahvalila svima koji su učestvovali u uspehu atletičara na dvoranskom EP u Glazgovu, a najviše svom timu i treneru Goranu Obradoviću.

/B92/

SERVISNE INFORMACIJE
U jutarnjim i prijepodnevnim časovima sunčano uz malu do umjerenu oblačnost i suvo. U drugom dijelu naoblačenje i postepen pad temperature, najprije na sjeverozapadu gdje se očekuje kiša mjestimično. U večernjim časovima kiša u većini sjevernih, istočnih i centralnih predjela uz osjetno zahlađenje
Planirana isključenja električne energije u utorak, 26. 3. 2019:     Elektroenergetski objekat: TS Golo Brdo 2 Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz Vrijeme prekida isporuke: 08:30-12:00   Elektroenergetski objekat: TS Bogdanovića 1 Područje bez napajanja: 1 NN izlaz: ul. Baje Stanišića Vrijeme prekida isporuke: 08:00-12:00   El
Informacija o vodosnabdijevanju – ponedeljak, 25. 3. 2019.  Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Hercegovačka u Bijeljini, Bijeljinska u Janji i 1. maja u Dvorovima, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice. Na
HIT NEDJELJE
HIT NEDELJE 22-29 mart
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co