×

U nedjelju u Doboju, održano je pojedinačno i ekipno prvenstvo Republike Srpske za Djecu do 13 godina. Organizator prvenstva bio je karate savez Republike Srpske, a tehnički organizator kk."Sloga-Hemofarm" iz Doboja.

Učešće je uzelo 40 klubova sa 515 takmičara u 620 takmičarskih kategorija, a boje KK UNSU predstavljalo je 12 takmičara u katama i borbama pojedinačno i ekipno, u ukupno 26 kategorija.

Takmičari i takmičarke bijeljinskog kluba osvojili su ukupno 21 medalju, od čega 9 zlatnih, 3srebrne i 9 bronzanih medalja.

U Generalnom plasmanu prema broju zlatnih medalja kao klub zauzeli su visoko četvrto mjesto, a sedmo na osnovu ukupnog broja bodova čime su svi u klubu više nego zadovoljni i ponosni.

"Moramo istaći naše ekipne nastupe na koje smo posebno ponosni, a to su ženska pionirska ekipa u sastavu; Gavrilović Marija, Vujić Mia Milica i Trifković Marija koje su posle fantastičnih pobjeda nad ekipama Energije iz Banja Luke i Sloge iz Doboja postale ekipne prvakinje Srpske u borbama. Pored ovoga rezultata one su i pojedinačne prvakinje Srpske u svojim kategorijama tako da možemo reći da su bile najveći utisak sa ovog Prvenstva" navodi se u saopštenju KK UNSU.

Ni muška pionirska ekipa u borbama u sastavu; Tripunović Vukašin, Knežević Ivan i Knežević Nikola ništa manje nisu bili uspješni jer su posle pobjeda nad ekipama Nitena iz Gradiške i Energije iz Banja Luke, te poraza u finalnom meču od ekipe Vrbasa iz Banja Luke novi ekipni viceprvaci Srpske.

Za još jednu ekipni titulu prvaka Srpske ali u katama izborila se ekipa u sastavu; Vasiljević Nikola, Lukić Nikola i Stevanović Sergej. Oni su u polufinalu bili uspješniji od ekipe Nitena iz Gradiške a u finalnom od ekipe Sinđelića iz Banja Luke.

"Ovim rezultatima i plasmanima potvrdili smo prošlogodišnje rezultate i kontinuitet i još jednom pokazali da se u našem klubu sa mlađim kategorijama radi predano i sistematski sa jasnim ciljevima za budućnost našeg kluba" kažu u KK UNSU i dodaju "Biti među četiri najuspješniji kluba prema osvojenim zlatnim medaljama i sedmi prema bodovima dokaz su svega toga, ali činjenica da uz rezultate naših starijih kategorija spadamo u red trenutno najuspješnijih klubova Republike Srpske".

Predstojeće Državno prvenstvo za ove kategorije bit će od najveće važnosti jer će se na istom takmičari kluba UNSU boriti za plasman na Balkansko prvenstvo!

"U ime UO kluba, svim našim učesnicima i osvajačima medalja upućujemo čestitke, a roditeljima se zahvaljujemo na pomoći u realizaciji nastupa", stoji u saopštenju KK UNSU.

/NTV Arena/foto: Arena/

SERVISNE INFORMACIJE
U jutarnjim i prijepodnevnim časovima sunčano uz malu do umjerenu oblačnost i suvo. U drugom dijelu naoblačenje i postepen pad temperature, najprije na sjeverozapadu gdje se očekuje kiša mjestimično. U večernjim časovima kiša u većini sjevernih, istočnih i centralnih predjela uz osjetno zahlađenje
Planirana isključenja električne energije u utorak, 26. 3. 2019:     Elektroenergetski objekat: TS Golo Brdo 2 Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz Vrijeme prekida isporuke: 08:30-12:00   Elektroenergetski objekat: TS Bogdanovića 1 Područje bez napajanja: 1 NN izlaz: ul. Baje Stanišića Vrijeme prekida isporuke: 08:00-12:00   El
Informacija o vodosnabdijevanju – ponedeljak, 25. 3. 2019.  Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Hercegovačka u Bijeljini, Bijeljinska u Janji i 1. maja u Dvorovima, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice. Na
HIT NEDJELJE
HIT NEDELJE 22-29 mart
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co