×

U nedjelju u Doboju, održano je pojedinačno i ekipno prvenstvo Republike Srpske za Djecu do 13 godina. Organizator prvenstva bio je karate savez Republike Srpske, a tehnički organizator kk."Sloga-Hemofarm" iz Doboja.

Učešće je uzelo 40 klubova sa 515 takmičara u 620 takmičarskih kategorija, a boje KK UNSU predstavljalo je 12 takmičara u katama i borbama pojedinačno i ekipno, u ukupno 26 kategorija.

Takmičari i takmičarke bijeljinskog kluba osvojili su ukupno 21 medalju, od čega 9 zlatnih, 3srebrne i 9 bronzanih medalja.

U Generalnom plasmanu prema broju zlatnih medalja kao klub zauzeli su visoko četvrto mjesto, a sedmo na osnovu ukupnog broja bodova čime su svi u klubu više nego zadovoljni i ponosni.

"Moramo istaći naše ekipne nastupe na koje smo posebno ponosni, a to su ženska pionirska ekipa u sastavu; Gavrilović Marija, Vujić Mia Milica i Trifković Marija koje su posle fantastičnih pobjeda nad ekipama Energije iz Banja Luke i Sloge iz Doboja postale ekipne prvakinje Srpske u borbama. Pored ovoga rezultata one su i pojedinačne prvakinje Srpske u svojim kategorijama tako da možemo reći da su bile najveći utisak sa ovog Prvenstva" navodi se u saopštenju KK UNSU.

Ni muška pionirska ekipa u borbama u sastavu; Tripunović Vukašin, Knežević Ivan i Knežević Nikola ništa manje nisu bili uspješni jer su posle pobjeda nad ekipama Nitena iz Gradiške i Energije iz Banja Luke, te poraza u finalnom meču od ekipe Vrbasa iz Banja Luke novi ekipni viceprvaci Srpske.

Za još jednu ekipni titulu prvaka Srpske ali u katama izborila se ekipa u sastavu; Vasiljević Nikola, Lukić Nikola i Stevanović Sergej. Oni su u polufinalu bili uspješniji od ekipe Nitena iz Gradiške a u finalnom od ekipe Sinđelića iz Banja Luke.

"Ovim rezultatima i plasmanima potvrdili smo prošlogodišnje rezultate i kontinuitet i još jednom pokazali da se u našem klubu sa mlađim kategorijama radi predano i sistematski sa jasnim ciljevima za budućnost našeg kluba" kažu u KK UNSU i dodaju "Biti među četiri najuspješniji kluba prema osvojenim zlatnim medaljama i sedmi prema bodovima dokaz su svega toga, ali činjenica da uz rezultate naših starijih kategorija spadamo u red trenutno najuspješnijih klubova Republike Srpske".

Predstojeće Državno prvenstvo za ove kategorije bit će od najveće važnosti jer će se na istom takmičari kluba UNSU boriti za plasman na Balkansko prvenstvo!

"U ime UO kluba, svim našim učesnicima i osvajačima medalja upućujemo čestitke, a roditeljima se zahvaljujemo na pomoći u realizaciji nastupa", stoji u saopštenju KK UNSU.

/NTV Arena/foto: Arena/

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro umjereno i pretežno oblačno i suvo. Tokom dana promjenljivo uz duže sunčane intervale. Popodne uz razvoj oblaka nestabilno pa će biti uslova za mjestimično kišu ili pljuskove sa grmljavinom u Hercegovini i na istoku. Vjetar slab do umjeren, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura
Planirana isključenja električne energije u ponedeljak, 27. 5. 2019:       Elektroenergetski objekat: DV 10 kV Patkovača Područje bez napajanja: Patkovača Vrijeme prekida isporuke: 08:30-08:45 i 11:00-11:15   Elektroenergetski objekat: DV 10kV Patkovača -posle rastavljača R-207 Područje bez napajanja: Ljeskovac Vrijeme prekida isp
Informacija o vodosnabdijevanju – petak, 24.05.2019. Zbog otklanjanja kvara i blindiranja novog vodovodnog priključka, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Srpske Dobrovoljačke Garde, Trg Đenerala Draže, 2. aprila, Braće Gavrić i Vojvode Stepe u Bijeljini, uključuj
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu