×

Upravni odbor Radnika održao je redovnu sjednicu gdje su sumirani klupski rezultati u predhodnom periodu.

Jednoglasno je usvojen takmičarski izvještaj u jesenjoj polusezoni koji je podnio trener Mladen Žižović. Na upravnom odboru Radnika razmatran je finasijksi izvještaj za 2018. godinu, koji je ocjenjen pozitivno, a riječi je bilo oko izgradnje reflektora i terena sa vještačkom podlogom.

- Sa zadovljstvom mogu istaći da sam ponosan na tešku godinu godinu koja je iza nas. Finasijska situacija je dosta stabilnija ali imamo dosta da radimo kako bi se konsolidovali u potpunosti. Ova godina koja je pred nama puna novih izazova, počevši od rada na infrastrukturi a tu prvenstveno mislim na izgradnji reflektora pa do terena sa vještačkom podlogom. Vjerujem da ćemo i ovo prebroditi zašta su potreban vleika finasijska sredstva ali uz pomoć FS BiH, te grada Bijeljine lakše ćemo izaći na kraj sa ovim kapitalnim ptrojektima. Smatram i imam pravo da vjerujem da ćemo i dalje imati respektabinu ulogu u društvu, jer je Radnik pravi iskosnki sportski brend Semberije, Republike Srpske i BiH - rekao je potpredsjednik UO Radnika Ljubomir Stević.

/NTV Arena/

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro pretežno oblačno sa kišom mestimično. Tokom dana promjenljivo oblačno uz kraće sunčane intervale, ali i nestabilno pa će biti lokalno kiše i pljuskova. Vjetar umjeren, uglavnom istočni. Najviša dnevna temperatura od 17°C do 23°C. U sredu(24.04): Ujutro pretežno oblačno sa kišom u severni
Planirana isključenja električne energije u utorak, 30. 4. 2019:       Elektroenergetski objekat: TS Batković Grede - TS Rakić Područje bez napajanja: Komplet TS Vrijeme prekida isporuke: 09:00-13:00   Od 26.4. do 29.4. nema planiranih isključenja sa elektro mreže.  
Informacija o vodosnabdijevanju – petak 26.04.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, u petak (26.04.2019.), u vremenu od 09:00 do 13:00 časova, vode neće biti u ulicama: Raje Baničića u Bijeljini i Dimitrija Lopandića u Dvorovima, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice. Zb
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co