×

Beogradska filharmonija prvi put gostuje u Bijeljini na koncertu koji će održati 21. decembra u etno - selu "Stanišići".

Foto: N.N.
 

Pod dirigentskom palicom Bruna Merzea Filharmonija će izvesti repertoar sastavljen od najljepših numera klasične muzike.

Filharmonija će publiku uvesti u praznično raspoloženje uz čuvene melodije kao što su "Slovenski marš" Čajkovskog, "Ruslan i Ljudmila" Glinke, "Mađarska igra" Bramsa, "Slovenska igra" Dvoržaka.

Na repertoaru će se takođe naći nezaobilazna "Ohridska legenda" Stevana Hristića, osnivača i prvog šefa dirigenta Beogradske filharmonije.

Ovom prilikom, orkestar se predstavlja zajedno sa njemačkim dirigentom Brunom Merzeom, svestrane međunarodne karijere.

Prvi koncert Beogradske fillharmonije u punom sastavu, organizovan je u saradnji sa Udruženjem muzičkih umjetnika Semberije i Gradskom upravom.

/Nezavisne/

SERVISNE INFORMACIJE
Prognoza vremena  Ujutro oblačno sa slabom kišom. Do podneva prestanak padavina i brzo razvedravanje usled pojačanog severozapadnog vetra. Tokom dana promenljivo oblačno vreme uz sunčane periode i vetrovito. Veče pretežno vedro i suvo. Minimalna temperatura od 0°C do 6°C. Najviša dnevna na sjeve
Planirana isključenja električne energije za 1. mart 2020.     Elektroenergetski objekat Područje bez napajanja Početak Završetak DV 10KV EKONOMIJA Naseljena mjesta : Stara ciglana, dio Obarske, Bukovica 09:00 17:00 09:15 17:15
Informacija o vodosnabdijevanju – 28.2.2020. Na svim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno. Još uvijek su pojednostavljene procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mje
HIT NEDJELJE
Izbor za Hit mjeseca
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu