×

Vanserijski talenat, specifična boja glasa, emocija koju donosi, svrstale su Ivana Milinkovića među najkvalitetnije muške vokale na našoj estradnoj sceni. Pjevač beogradskog sastava ,,Legende” odlučio je da karijeru nastavi kao solista.

Foto: InfoBijeljina / Ivan Radosavljević Shume


Ljubitelji Ivanovog glasa i interpretacije ovih dana u prilici su da poslušaju dvije nove numere. Prvi samostalni singl je pjesma "Ibar ust’o protiv brega", koja uz autentičnu ekranizaciju, Ivanov vokal i trubače Dejana Petrovića budi posebnu emociju.

- Divne uspomene nosim iz Bijeljine, jedva čekam da se u "novom ruhu” družim sa mojom dragom publikom. Siguran sam da ćemo pesmom širiti ljubav kroz Bijeljinu, dodao je Milinković za portal InfoBijeljina.

Druga numera koja je predstavljena publici nosi naziv "Svenuće dunje" i djelo je autorskog tandema Dušan Bačić i Bojan Dragojević. U pitanju je pop numera, rađena kao moderna verzije sevdalinke, uz zvuke harmonike.

- Od oktobra publika će imati priliku, koncertno, da čuje nešto što do sada nisam pevao, uz pesme koje su reference i najveći izazov za svakog pevača. Sa publikom,uz moje nove pesme, prelistavaću muzičke spomenare, setiti se nekih divnih vremena i zajedno uživati u hitovima Tome Zdravkovića, Cuneta Gojkovića, Tozovca, Staniše Stošića, tradicionalne pesme među kojima i sevdalinke! Uz muzičku podršku Pedje Stojkovića očekujte pregršt iznenađenja, od oktobra, na kocertima pod nazivom "Veče sa Ivanom Milinkovićem", vidimo se i u Vašem gradu, dodaje radosno Milinković u zvaničnom saopštenju.

Do tada svi oni koji vole Ivanov rad, mogu pratiti aktuelnosti na društvenim mrežama i zvaničnim officialnim stranicama: Ivan Milinković official.

/InfoBijeljina/

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro pretežno vedro, a oko rijeka mjestimično magla i sumaglica. Tokom dana sunčano i prijatno toplo vrijeme uz lokalno malu ili umjerenu oblačnost. Vjetar uglavnom slab, zapadni i sjeverozapadni, u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura od 12°C do 18°C, na planinama od 7°C. Najviša dnevn
Planirana isključenja električne energije za 17. 9. 2019.    Elektroenergetski objekat   Područje bez napajanja   Vrijeme prekida isporuke Početak    Završetak TS Popovi-Drina Jedan NN izlaz  09:00 12:00 TS Centar 1 Jedan NN izlaz: ul. Kneginje Milice  08:30
Informacija o vodosnabdijevanju – 19. 9. 2019. Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži, priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu i izgradnje nove vodovodne linije, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u ulicama: Ste
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu