×

Tijana Nikolić, ljepotica iz Bijeljine s adresom u Njujorku, već nekoliko godina osvaja svjetske modne piste. Tijana je ovih dana boravila u Dubaiju radeći za veliki svjetski brend “Dior”, a u razgovoru za “Dnevni avaz” prenijela je svoje prve utiske s ovog neobičnog, ali značajnog angažmana.

- Radi se o prezentacijama "Diora" koje su održane u njihovom butiku u Emiratima, na kojima su predstavljene nove kolekcije za proljeće/ljeto 2019. One su bile otvorenog tipa, za sve klijente modne kuće "Dior". Moram priznati da smo uživali radeći ovaj posao kako zbog radne atmosfere, tako i zbog slobodnog vremena, koje smo maksimalno iskoristili za obilazak grada, ali i za odmor i relaksaciju - priznaje nam Nikolić.

Tijana je karijeru započela na Izboru "Elite Model Look" Bosne i Hercegovine, kad je osvojila titulu prve pratilje. Tada su je primijetili svjetski agenti, koji su je angažovali u najvećoj modnoj agenciji "Woman". Naša manekenka radila je za najveće brendove u Milanu i Parizu, dok je posljednjih godina stacionirana u Njujorku. Stoga joj ovo nije bio prvi put da radi za "Dior".

Pravo uživanje

- Osjećaj je bio, zaista, divan. Saradnja s "Diorom" traje nekoliko godina i, zahvaljujući njima, imala sam priliku da posjetim veliki broj azijskih zemalja s obzirom na to da se prezentacije ovog tipa često organizuju baš posebno za azijsko tržište. Iako sam sada bila na Nedelji mode u Njujorku, njihov poziv stvarno nisam mogla odbiti, jer je raditi s cijelim timom "Diora" pravo uživanje - kaže ljepotica.
Nikolić tvrdi da su manekenke često u vezi sa sportistima, što ne može reći za sebe, jer partnera ne bira po profesiji kojom se bavi te je uvijek uspijevala da sakrije svoj emotivni život. Nakon Dubaija, putuje u Pariz, a zatim u svoju bazu Njujork. Na kraju poručuje da se nada da će u aprilu naći malo slobodnog vremena kako bi posjetila Bijeljinu i odmorila se u krugu porodice.

Privatni biznis

- U Bijeljini sam nekoliko puta godišnje, ali u kratkim vremenskim periodima, koje koristim da provedem sa porodicom i prijateljima. Osim toga, pokrenula sam privatni posao "Tiashirts" i "Duendestore", koji je vezan za modu i gdje mogu pokazati svoju kreativnost. Kad nisam tu, dosta mi pomažu sestra i mama tako da to sve zajedno super funkcioniše - ističe manekenka.

/Avaz.ba/foto: Avaz/

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro promjenljivo i pretežno oblačno i uglavnom suvo. Tokom dana promjenjljivo uz sunčane intervale, a popodne nestabilno, mjestimično sa kišom ili pljuskovima na istoku i sjeveroistoku. Dnevna temperatura u blagom opadanju. Minimalna temperatura vazduha od 6°C do 11°C, na planinama od 3°C. Na
Planirana isključenja električne energije u četvrtak, 23. 5. 2019:       Elektroenergetski objekat: TS Cik-cak Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz ulica Zmaj Jovina Vrijeme prekida isporuke: 08:00-10:00   Elektroenergetski objekat: TS D. Bukovica 3 Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz prema Tešanovićima Vrijeme prekida isporu
Informacija o vodosnabdijevanju – srijeda, 22.05.2019. Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u periodu od 09:00 do 14:30 časova u ulicama Svetog Save, Stefana Dečanskog i Neznanih junaka u Bijeljini, Meše Selimovića u Janji, uključujući sve manje priklj
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu