×

Tijana Nikolić, ljepotica iz Bijeljine s adresom u Njujorku, već nekoliko godina osvaja svjetske modne piste. Tijana je ovih dana boravila u Dubaiju radeći za veliki svjetski brend “Dior”, a u razgovoru za “Dnevni avaz” prenijela je svoje prve utiske s ovog neobičnog, ali značajnog angažmana.

- Radi se o prezentacijama "Diora" koje su održane u njihovom butiku u Emiratima, na kojima su predstavljene nove kolekcije za proljeće/ljeto 2019. One su bile otvorenog tipa, za sve klijente modne kuće "Dior". Moram priznati da smo uživali radeći ovaj posao kako zbog radne atmosfere, tako i zbog slobodnog vremena, koje smo maksimalno iskoristili za obilazak grada, ali i za odmor i relaksaciju - priznaje nam Nikolić.

Tijana je karijeru započela na Izboru "Elite Model Look" Bosne i Hercegovine, kad je osvojila titulu prve pratilje. Tada su je primijetili svjetski agenti, koji su je angažovali u najvećoj modnoj agenciji "Woman". Naša manekenka radila je za najveće brendove u Milanu i Parizu, dok je posljednjih godina stacionirana u Njujorku. Stoga joj ovo nije bio prvi put da radi za "Dior".

Pravo uživanje

- Osjećaj je bio, zaista, divan. Saradnja s "Diorom" traje nekoliko godina i, zahvaljujući njima, imala sam priliku da posjetim veliki broj azijskih zemalja s obzirom na to da se prezentacije ovog tipa često organizuju baš posebno za azijsko tržište. Iako sam sada bila na Nedelji mode u Njujorku, njihov poziv stvarno nisam mogla odbiti, jer je raditi s cijelim timom "Diora" pravo uživanje - kaže ljepotica.
Nikolić tvrdi da su manekenke često u vezi sa sportistima, što ne može reći za sebe, jer partnera ne bira po profesiji kojom se bavi te je uvijek uspijevala da sakrije svoj emotivni život. Nakon Dubaija, putuje u Pariz, a zatim u svoju bazu Njujork. Na kraju poručuje da se nada da će u aprilu naći malo slobodnog vremena kako bi posjetila Bijeljinu i odmorila se u krugu porodice.

Privatni biznis

- U Bijeljini sam nekoliko puta godišnje, ali u kratkim vremenskim periodima, koje koristim da provedem sa porodicom i prijateljima. Osim toga, pokrenula sam privatni posao "Tiashirts" i "Duendestore", koji je vezan za modu i gdje mogu pokazati svoju kreativnost. Kad nisam tu, dosta mi pomažu sestra i mama tako da to sve zajedno super funkcioniše - ističe manekenka.

/Avaz.ba/foto: Avaz/

SERVISNE INFORMACIJE
U jutarnjim i prijepodnevnim časovima sunčano uz malu do umjerenu oblačnost i suvo. U drugom dijelu naoblačenje i postepen pad temperature, najprije na sjeverozapadu gdje se očekuje kiša mjestimično. U večernjim časovima kiša u većini sjevernih, istočnih i centralnih predjela uz osjetno zahlađenje
Planirana isključenja električne energije u utorak, 26. 3. 2019:     Elektroenergetski objekat: TS Golo Brdo 2 Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz Vrijeme prekida isporuke: 08:30-12:00   Elektroenergetski objekat: TS Bogdanovića 1 Područje bez napajanja: 1 NN izlaz: ul. Baje Stanišića Vrijeme prekida isporuke: 08:00-12:00   El
Informacija o vodosnabdijevanju – ponedeljak, 25. 3. 2019.  Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Hercegovačka u Bijeljini, Bijeljinska u Janji i 1. maja u Dvorovima, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice. Na
HIT NEDJELJE
HIT NEDELJE 22-29 mart
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co