×

Američki predsjednik Donald Tramp, zahvaljujući dokumentarcima "Smrt nacije" i "Farenhajt 11/9", osvojio je dvije Zlatne maline. Ipak, komedija o Šerloku Holmsu sa Vilom Farelom je, sa četiri "priznanja", najveći gubitnik u protekloj godini.

Već dugo Zlatna malina, kao satirična filmska nagrada tradicionalno prethodi dodjeli prestižnog Oskara u Los Anđelesu.

Film koji je dobio najviše "nagrada" je ostvarenje Holms i Votson, reditelja Itana Koena. U filmu glume Vil Ferel i Džon S. Rajli. Film je najveći "dobitnik" sa osvojene četiri Zlatne maline, uključujući i kategoriju najgori film i najgori rimejk.

Rajli je proglašen najgorim sporednim glumcem u "bezveznoj parodiji" klasične britanske detektivske priče, rekao je tvorac nagrade Džon Vilson.

Zlatna malina (Golden Raspberry Award), skraćeno Razzie, nagrada je koja se dodjeljuje za najgora filmska ostvarenja, a uvedena je 1980. godine kao suprotnost Oskaru.

Tramp je osvojio Zlatnu malinu za najgoreg glumca za "uloge" u dva dokumentarna filma: Smrt nacije konzervativnog reditelja Dineša D'Suze i u ostvarenju Farenhajt 11/9 liberalnog Majkla Mura.

/Nezavisne novine/

SERVISNE INFORMACIJE
U jutarnjim i prijepodnevnim časovima sunčano uz malu do umjerenu oblačnost i suvo. U drugom dijelu naoblačenje i postepen pad temperature, najprije na sjeverozapadu gdje se očekuje kiša mjestimično. U večernjim časovima kiša u većini sjevernih, istočnih i centralnih predjela uz osjetno zahlađenje
Planirana isključenja električne energije u utorak, 26. 3. 2019:     Elektroenergetski objekat: TS Golo Brdo 2 Područje bez napajanja: Jedan NN izlaz Vrijeme prekida isporuke: 08:30-12:00   Elektroenergetski objekat: TS Bogdanovića 1 Područje bez napajanja: 1 NN izlaz: ul. Baje Stanišića Vrijeme prekida isporuke: 08:00-12:00   El
Informacija o vodosnabdijevanju – ponedeljak, 25. 3. 2019.  Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Hercegovačka u Bijeljini, Bijeljinska u Janji i 1. maja u Dvorovima, uključujući i sve manje priključne, susjedne ulice. Na
HIT NEDJELJE
HIT NEDELJE 22-29 mart
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co