×

Američki predsjednik Donald Tramp, zahvaljujući dokumentarcima "Smrt nacije" i "Farenhajt 11/9", osvojio je dvije Zlatne maline. Ipak, komedija o Šerloku Holmsu sa Vilom Farelom je, sa četiri "priznanja", najveći gubitnik u protekloj godini.

Već dugo Zlatna malina, kao satirična filmska nagrada tradicionalno prethodi dodjeli prestižnog Oskara u Los Anđelesu.

Film koji je dobio najviše "nagrada" je ostvarenje Holms i Votson, reditelja Itana Koena. U filmu glume Vil Ferel i Džon S. Rajli. Film je najveći "dobitnik" sa osvojene četiri Zlatne maline, uključujući i kategoriju najgori film i najgori rimejk.

Rajli je proglašen najgorim sporednim glumcem u "bezveznoj parodiji" klasične britanske detektivske priče, rekao je tvorac nagrade Džon Vilson.

Zlatna malina (Golden Raspberry Award), skraćeno Razzie, nagrada je koja se dodjeljuje za najgora filmska ostvarenja, a uvedena je 1980. godine kao suprotnost Oskaru.

Tramp je osvojio Zlatnu malinu za najgoreg glumca za "uloge" u dva dokumentarna filma: Smrt nacije konzervativnog reditelja Dineša D'Suze i u ostvarenju Farenhajt 11/9 liberalnog Majkla Mura.

/Nezavisne novine/

SERVISNE INFORMACIJE
Ujutro umjereno i pretežno oblačno i suvo. Tokom dana promjenljivo uz duže sunčane intervale. Popodne uz razvoj oblaka nestabilno pa će biti uslova za mjestimično kišu ili pljuskove sa grmljavinom u Hercegovini i na istoku. Vjetar slab do umjeren, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura
Planirana isključenja električne energije u ponedeljak, 27. 5. 2019:       Elektroenergetski objekat: DV 10 kV Patkovača Područje bez napajanja: Patkovača Vrijeme prekida isporuke: 08:30-08:45 i 11:00-11:15   Elektroenergetski objekat: DV 10kV Patkovača -posle rastavljača R-207 Područje bez napajanja: Ljeskovac Vrijeme prekida isp
Informacija o vodosnabdijevanju – petak, 24.05.2019. Zbog otklanjanja kvara i blindiranja novog vodovodnog priključka, danas, u vremenu od 09:00 do 14:30 časova, vode neće biti u ulicama: Srpske Dobrovoljačke Garde, Trg Đenerala Draže, 2. aprila, Braće Gavrić i Vojvode Stepe u Bijeljini, uključuj
HIT NEDJELJE
Hit nedelje
NARODNI OBIČAJI SEMBERIJE
Pan radio Bijeljina © 2018
Powered by limun.co

Invisible menu